Telekom vylepšil roamingovú ponuku pre balíčky Travel & Surf

S príchodom dovolenkovej sezóny operátor pripravil úplne novú ponuku dátových balíčkov. Potešia najmä zákazníkov, ktorí budú tráviť čas mimo krajín EÚ.

Travel & Surf aj naďalej obsahuje dve zóny, ale krajiny sú inak poskladané a viaceré destinácie, napríklad Kanada, Turecko či Austrália, majú podstatne výhodnejšie dáta. 

Každá zóna obsahuje tri veľkosti balíčkov. Najmenší objem sa posúva z 20/35 MB na 100 MB (balík XS), stredný balíček stúpne zo 100 na 500 MB (balík M) a najväčší balíček bude mať po novom už 1 GB (balík XL).

Balíky, ktoré platia v krajinách zóny 1:

  • XS - 100 MB dát, 2,5 €
  • M - 500 MB dát, 8 €
  • XL - 1 GB dát, 12 €

Balíky, ktoré platia v krajinách zóny 1​​​​​​ a 2​:

  • XS Plus - 100 MB dát, 5 €
  • M Plus - 500 MB dát, 20 €
  • XL  Plus - 1 GB dát, 33 €

Významnou zmenou novej ponuky je aj odlišná pozícia krajín v jednotlivých zónach. Napríklad v Zóne 1 ostáva Švajčiarsko a USA, pre ktoré sa dáta zlacnia už vďaka novým veľkostiam a nižším cenám, ale zároveň tu pribudne 12 krajín z pôvodne vyššej zóny. Vďaka tomu môžete výhodnejšie dátovať napríklad v obľúbenej destinácii Slovákov v Turecku. Do Zóny 1 sa presunuli aj v Srbsko, Kanada, Mexiko, Austrália, Aruba, Ekvádor, El Salvador, Honduras, Kolumbia, Moldavsko a Peru.

V Zóne 1 pribudli štyri krajiny, ktoré doteraz nemali žiadnu výhodu dátového balíčka: Argentína, Arménsko, Bosna a Hercegovina a Normanské ostrovy.

Zóna 2 obsahuje spolu 54 krajín. K pôvodným pribudli Brunej, Dominikánska republika, Gruzínsko, Irak, Jordánsko, Kostarika, Palestína a Paraguaj

Nová ponuka roamingových balíčkov už platí, odštartovala 27. júna. Platnosť balíka je 30 dní odo dňa aktivácie.

Zdrj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu