Telekom: vianočné sviatky s desiatkami filmov na Magio Go zadarmo

Vianočné obdobie si môžete spríjemniť pozeraním obľúbených rozprávok, klasických českých i slovenských filmov aj zahraničných titulov. Zákazníci Magio Go ich dostanú k dispozícii zadarmo.

Telekom pripravil pre zákazníkov Magio Go desiatky českých, slovenských i zahraničných filmov na sledovanie zadarmo. Špeciálna promo akcia prebieha v čase od 20. 12. 2022 do 19. 1. 2023

K dispozícii budú známe klasiky ako Vrchni, prchni!, Vesničko má středisková, Traja veteráni, Tri oriešky pre Popolušku, Soľ nad zlato, Sněženky a machři, S tebou mě baví svět, Princ a Večernice, Perinbaba či Dobrý voják Švejk. Zo zahraničnej produkcie nebudú chýbať dva diely série After či Hriešny tanec. V ponuke nájdete aj novšie tituly ako Čertí brko, Hodinárov učeň, Hodinový manžel, Krídla Vianoc, Padesátka, Špindl či Šťastný nový rok.

Filmy nájdete vo Videopožičovni. Zároveň Telekom pripravil aj novú formu distribúcie obsahu v podobe zobrazenia video playlistu filmov v EPG (elektronickom programovom sprievodcovi). V rámci služby na pozícii číslo 3 vytvoril programovú štruktúru zloženú z týchto titulov a tak k nim môžete pristupovať priamo ako v TV programe. 

Od 1. decembra 2022 je v cene služby Magio GO po novom už aj Magio GO Archív Premium. Noví zákazníci dostávajú už službu automaticky, existujúcim je postupne aktivovaná. 

Dôležitou súčasťou tohtoročnej TV ponuky je nový produkt Voyo štart. Telekom ho najprv ponúkol všetkým zákazníkom s TV službou a počas vianočnej kampane si ho môžu ako darček nájsť v mobilnej aplikácii aj zákazníci ďalších služieb.  

Kto ešte Voyo štart nevyskúšal, môže si najskôr aktivovať 14 dní trial verziu a potom si môže pozrieť z filmotéky či seriálovej ponuky päť videí každý mesiac zadarmo.

Zdroj: operátor 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu