Telekom v piatok zaradí nielen nové iPhony, ale aj Apple Watch Series 5

Operátor popri očakávanej trojici noviniek Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max ponúkne v prvej vlne aj nové inteligentné hodinky Apple Watch Series 5.

Výborná správa pre tých, ktorí si plánujú kúpiť nové Apple Watch Series 5 a končí im paušál. V Telekome si budú môcť piatu generáciu smart hodiniek kúpiť k niektorému z programov za dotovanú cenu. 

Koľko ušetria oproti bežnému nákupu v obchode zatiaľ operátor neprezradil a nevieme ani to, akú verziu zaradí do ponuky. Podrobnosti sa dozvieme tesne pred štartom predaja. 

Aktuálne má medzi akciovými zariadeniami Apple Watch Series 4 v univerzálnej tmavosivej farbe a 44 mm veľkosti vhodnej skôr pre mužskú ruku. Dá sa tak očakávať, že nový model príde v podobnej konzervatívnej farbe aj veľkosti. 

Apple fanúšikovia si tak už v piatok môžu skompletizovať svoju zbierku horúcich noviniek a okrem iPhonu série 11 si dopriať aj najnovšie hodinky. Medzi nové funkcie patrí Always on displej, kompas, aplikácia Hluk na meranie decibelov a výkonný čip S5. Nechýba im vodeodolnosť, záznam EKG s vylepšeným optickým snímačom tepu, detektor pádu ani možnosť platiť nimi bezkontaktne v obchodoch. 

Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe. Odporúčaná cena 40 mm verzie je 449 eur, za 44 mm model si priplatíte 40 eur. 

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

mawerick19.09.2019 - 07:52 Trvalý odkaz

neviete nahodou ci nezaradia aj nove Garmin Fenix 6?

Miro19.09.2019 - 23:50 Trvalý odkaz

To by som ostal smutný. Vygrcal som totiž za ne plnú sumu ;-)

Celá diskusia 3 príspevky