Telekom prináša zákazníkom Magio TV službu Voyo štart

Telekom a streamovacia služba Voyo sa spojili, aby priniesli zákazníkom nový produkt. Voyo štart budú môcť po aktivácii využívať zákazníci Telekomu ako benefit v rámci služby Magio Televízia.

Služba Voyo je prevádzkovaná skupinou Markíza od augusta 2011. Po tom, čo v novembri 2020 prešla streamovacia služba rozsiahlou premenou, zaznamenala výrazný nárast počtu zákazníkov. V množstve rôzneho obsahu a žánrov nájdete aj exkluzívne tituly.

K službe Voyo štart budú mať prístup zákazníci Magio TV každej platformy (IPTV, satelit, Go). Prvých 14 dní od aktivácie služby môžu sledovať neobmedzený počet videí a zoznámiť sa tak so širokou ponukou. Potom zákazník automaticky získava možnosť bezplatne sledovať päť videí z vybraného obsahu opakovane každých 30 dní. Ďalší krok na získanie benefitu už nie je potrebný a využíva ho v rámci služby.

Pokiaľ má zákazník záujem prejsť na plnú verziu a mať prístup k celej knižnici vrátane prémiového Voyo obsahu a športu, môže si ju aktivovať a sledovať všetok obsah naplno. Cena je 5,99 eur mesačne. Službu Voyo v plnej verzii môže zákazník potom vrátiť naspäť do verzie Voyo štart na stránke voyo.sk alebo cez Telekom aplikáciu. Zmena prebehne ku koncu aktuálneho 30-dňového obdobia.

Voyo štart bude k dispozícii od 19. októbra 2022, pričom operátor bude túto službu zákazníkom aktivovať vo vlnách a postupne osloví s ponukou aktivácie Voyo štart na všetkých platformách: Magio Go, Magio Sat a Magio IPTV. 

Ak má zákazník záujem o službu skôr, môže si ju objednať na webe www.telekom.sk/televizia/voyo, na predajni či infolinke. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu