Telekom pridáva do Magio GO Eurosport 4K a Travel XP 4K

Od dnešného dňa pribudla v Magio GO ponuka dvoch kanálov s obsahom vo vysokom 4K rozlíšení. Poteší športových fanúšikov a záujemcom, ktorí majú radi cestopisy.

Telekom prináša od 24. mája 4K obsah pre zákazníkov svojej online televíznej platformy Magio GO. V ponuke TV programov pribudli dve nové televízne stanice v Ultra HD rozlíšení – športový kanál Eurosport 4K a lifestylovo-cestopisný kanál Travel XP 4K

Operátor odštartoval UHD vysielanie symbolicky so začiatkom grandslamového tenisového turnaja French Open, ktorý vysiela Eurosport 4K naživo v natívnom 4K rozlíšení. Pistupne pribudnú ďalšie programy v 4K. 

Programy môžu sledovať všetci zákazníci novej verzie Magio GO v rámci zvolených tematických balíkov, pričom program Eurosport 4K je zaradený v rámci športového balíka už od Magio GO M a program Travel XP 4K je dostupný v Magio GO XL. Pre komfortný zážitok z obsahu v Ultra HD rozlíšení odporúča Telekom stabilné internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou sťahovania dát 25 Mbps. 

V 4K bude možné kanály sledovať na smart TV alebo cez Magio GO TV BOX. Na mobilných zariadeniach a internetových prehliadačoch sa budú kanály zobrazovať vo vysokom rozlíšení, rozlíšenie 4K pre ne nebude dostupné. 

Pokiaľ vám 4K televízor doma chýba, niekoľko modelov značiek Philips a Samsung nájdete aj v ponuke Telekomu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

viperman25.05.2021 - 14:18 Trvalý odkaz

telekom uplne odfajcil zakaznikov ktory maju od nich TV a net, a prestal fungovat aplikacia magio go co bola sucastou ponuky TV od nich.... uz sa to da pozerat iba na tablete alebo telefone. s takym kontom sa neprihlasi clovek do TV, a nuti to aby si clovek od nich zobral ten magio go TV box.. nenazranci.

Celá diskusia 1 príspevok