Telekom Magenta Moments: exkluzívne benefity, zľavy, súťaže a prekvapenia pre všetkých zákazníkov

Operátor uvádza na slovenský trh medzinárodný koncept lojalitného programu, ktorý zákazníkom prináša atraktívne ponuky z rozličných sfér a od rôznych spolupracujúcich firiem. Ušetríte pri tankovaní, nákupe elektroniky, leteniek i jedla v reštauráciách.

O pilotnej prevádzke nového zákazníckeho programu Magenta Moments od Telekomu sme vás informovali už koncom minulého roka. Dnes novinka oficiálne štartuje na viacerých zahraničných trhoch vrátane Slovenska. 

Magenta Moments sú súčasťou mobilnej aplikácie Telekom a do programu sa dostanete po kliknutí na samostatnú ikonu Moments v spodnom riadku apky. Aktuálne je súčasťou programu viac než 50 ponúka a v priebehu februára pribudne ďalších 20 ponúk. 

Medzi hlavných partnerov patria známe firmy z rôznych oblastí. Medzi najatraktívnejšie patrí 33 € zľava na letenky cez Pelikan.sk, v e-shope samsung.sk získate 22 % zľavu na bielu techniku a TV, pri tankovaní prémiového paliva Slovnaft ušetríte 8 centov z ceny za liter paliva a v Regal Burgeri dostanete plné menu za cenu burgra. 

Súčasťou Magenta Moments budú aj limitované ponuky pre určitý počet zákazníkov. Zároveň budú vybrané akcie spoločné pre celú skupinu Deutsche Telekom ako napríklad exkluzívne rodinné výlety či all inclusive vstupy na top koncerty.  

Magenta Moments sú dostupné pre všetkých zákazníkov Telekomu. Nezáleží, či využívajú pevné alebo mobilné služby s faktúrou alebo predplatenku. 

Neskôr pribudne možnosť využívať lokálne ponuky (zľavy na ubytovanie, jedlo...) nielen na Slovensku, ale aj na iných trhoch skupiny, kde pôsobí Deutsche Telekom, čo oceníte pri cestovaní do zahraničia.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu