Telekom: dátový balíček Vždy online a viac dát na darovanie pre Max paušály

Operátor od dnešného dňa uvádza dve novinky, ktoré sa týkajú mobilného dátového pripojenia. Balíček Nekonečné pripojenie mení názov a v najvyšších paušáloch získajú zákazníci viac dát, ktoré môžu niekomu darovať.

Telekom sa na základe telefonického prieskumu rozhodol premenovať starší balíček Nekonečné pripojenie, určený pre nižšie a stredné paušály, na Vždy online. Jeho funkcia ostáva stále rovnaká. Ak si miniete svoje štandardné dáta, ktoré sú súčasťou paušálu a chcete ďalej surfovať po internete, môžete si v Telekom aplikácii bezplatne aktivovať balíček a dátovať donekonečna nižšou rýchlosťou. 

Rýchlosť pripojenia sa líši podľa toho, či ste v Magenta 1 (dvojnásobná rýchlosť 256 kb/s) alebo využívate paušál samostatne (128 kb/s). Rýchlosť stačí na bežné prezeranie internetu, sociálne siete aj navigačné aplikácie. 

Balíček je možné aktivovať k paušálom Základ 12 až 18, Ideál 21 až Ideál 28, Dáta 18 až 26, resp. Biznis Mini 13 až 19 a Biznis Premium 24 až 29.

Nekonečné paušály prechádzajú po vyčerpaní dát plnou rýchlosťou automaticky na vlastný rýchlostný profil:

  • Nekonečno 33 a 39 majú 1 Mbps v štandarde a 2 Mbps v Magenta 1 (vhodné už pre sledovanie SD videí na smartfóne)
  • Nekonečno SD 3/6 Mbps (vhodný pre bežné browsovanie i videá vyššej kvality)
  • Nekonečno HD 10/20 Mbps (vhodný aj pre vytváranie hotspotu a plnohodnotné využitie na PC)

Viac dát na darovanie pre paušály Max
Pre zákazníkov s programom Nekonečno MAX, resp. Biznis Nekonečno MAX ponúkne Telekom ešte väčšie objemy dát pre darovanie blízkym v skupine Magenta 1. Po novom budú môcť zákazníci s Nekonečno MAX darovať až 60 GB mesačne, s Biznis Nekonečno MAX až 70 GB mesačne.

Zdroj: Telekom
 
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu