Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection prinesie kolekciu korytnačích klasík

Na State of Play prekvapilo Konami oznámením skvele vyzerajúcej retro kolekcie klasických Teenage Mutant Ninja Turtles titulov. Celkovo ponúkne až 13 hier, gaučovú kooperáciu, moderné prvky a vyjde ešte tento rok.

Konami prekvapilo oznámením Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, ktoré poteší všetkých fanúšikov ninja korytnačiek. Ide o bohatú kolekciu klasických 8 a 16-bitových hier, japonských verzií a arkádových TMNT titulov. Dokopy ich bude 13 a nejednému hráčovi naženú poriadnu dávku nostalgie. 

O prípravu sa starajú vývojári z Digital Eclipse, ktorí reštaurovali už niekoľko starších klasík. Kolekcia prinesie tiež veľa bonusov a možnosť pretočiť čas či uložiť hru kedykoľvek budete chcieť. Zároveň navrhla sprievodcov v štýle 80. a 90. rokov, ktorí by hráčom pomohli prejsť cez niektoré notoricky známe a náročné časti jednotlivých hier. 

Samozrejmosťou bude kooperácia až troch hráčov buď online, alebo lokálne na jednej obrazovke. Týka sa to dokonca aj 8 a 16-bitových titulov TMNT II: The Arcade Game, TMNT III: The Manhattan Project, TMNT IV: Turtles in Time a The Hyperstone Heist. Kolekcia Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection vyjde ešte tento rok na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. 

No a aby toho nebolo málo, legendárne Ninja korytnačky sa už čoskoro vrátia aj v novej hre s názvom Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Pôjde o klasickú bojovku žánru beat ’em up vo farebnom pixel artovom štýle, s podporou kooperácie až štyroch hráčov. Chce priniesť hrateľnosť zo starej školy s modernými prvkami. 

Zdroj: blog.playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu