Takto vraj budú vyzerať hodinky Huawei Watch GT4

Uniknuté obrázky vyzerajú ako produktové fotografie pripravovaných modelov smart hodiniek Huawei. Ak sa potvrdia, zrejme spoznáme nielen verziu na mužskú ruku, ale aj ženské zápästie.

Známy web winfuture.de zverejnil fotografie, na ktorých majú byť zatiaľ neuvedené inteligentné hodinky série Huawei Watch GT4, ktoré majú byť oficiálne uvedené 14. septembra. O tom, že na ohlásenom evente budú mať premiéru smart hodinky, svedčí obrátok, ktorý sprevádza pozvánku na akciu. 

Pri poslednej uvedenej sérii Huawei Watch 4 sme poznamenali, že výrobca nemyslel na zákazníčky, keďže priniesol na trh iba veľké modely určené skôr na mužskú ruku. V polovici septembra by sme však mohli spoznať aj ženskú, veľmi elegantnú verziu.

O technických parametroch zatiaľ nič bližšie nevieme, no podľa uniknutých obrázkov by sme sa mali dočkať 41 mm a 46 mm veľkosti ciferníkov a odlišným dizajnom. Menší 41 mm (ženský) model by mohol prísť v troch rôznych dizajnoch, väčší 46 mm (mužský) minimálne v dvoch. Ako je pri Huawei zvykom, ponúkne remienky z rôznych materiálov, od silikónových, cez kožené až po kovové. 

Okrem dizajnu sa hovorí aj o očakávaných cenách. Najlacnejší model by mal štartovať s cenovkou 249 eur, najdrahší vraj bude stáť 399 eur. Takmer s istotou môžeme povedať, že v nových hodinkách pobeží operačný systém HarmonyOS a ponúknu pokročilé meranie zdravotných funkcií aj tréningových výkonov.

Oficiálne informácie sa dozvieme 14. októbra. Budeme vás informovať.

Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu