Takto bude vyzerať Vivo X Flip

Spolu s druhou generáciou smartfónu s ohybným displejom X Fold 2 uvedie Vivo zrejme aj svoje prvé véčko. Zverejnené fotografie prezradili dizajn aj veľkosť vonkajšej obrazovky.

Svoje véčko so skladateľným displejom majú Samsung, Motorola, Huawei, Honor aj Oppo. Vivo doteraz oficiálne predáva iba skladací smartfón, ktorý sa podobne ako Fold od Samsungu otvára ako kniha. 

Na sociálnej sieti Weibo nedávno pribudli fotografie pripravovanej novinky zhotovené pravdepodobne z prípravy reklamných materiálov, ktorá sa má volať jednoducho Vivo X Flip. Vonkajší displej je uložení horizontálne, nie vertikálne ako pri Oppo a zaberá približne polovicu prednej strany. Vo veľkom kruhovom foto module vidno štyri objektívy. Logo Zeiss naznačuje spoluprácu so známou firmou. Na produktovej fotografii nižšie sa logo Zeiss nachádza na inom mieste a iné je tam aj umiestnenie LED diód, no zrejme išlo o nefinálnu podobu telefónu. 

Špecifikácie ani dátum príchodu zatiaľ výrobca neprezradil, dá sa ale očakávať, že premiéra je už na spadnutie a oznámenie prebehne spolu s už potvrdeným Vivo X Fold 2. Výsledky z Geekbench ukazujú, že Vivo X Flip dostane čipset Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM a 4400 mAh batériu so 44 W rýchlym nabíjaním. 

Na potvrdenie parametrov si musíme počkať na oficiálne uvedenie, ktoré sa očakáva tento mesiac. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu