Swan prináša LTE Internet TO.doma XL s rýchlosťou 150 Mbps

Nový produkt na báze pevného LTE pripojenia je dostupný od dnešného dňa v 12-tich regiónoch Slovenska. Pri odosielnaí dát ponúkne rýchlosť 10 Mbps.

Swan ponúka zákazníkom, ktorí nemajú pripojenie na internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax, službu TO.doma. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

Služba vyžaduje iba malú externú anténu, ktorá sa dá umiestniť na fasádu domu. Podľa zvoleného programu teraz ponúka stabilné prenosové rýchlosti až do 150 / 10 Mbps.

Nový produkt TO.doma XL za 24,99 eur mesačne (24-mes. viazanosť) poskytovaný na licencovanej frekvencii v pásme 3,7 GHz si môžu zákazníci kúpiť v mestách Žilina, Trnava, Malacky, Martin, Michalovce, Galanta, Lučenec, Nové Zámky, Revúca, Senica, Stropkov a Turčianske Teplice. Dostupný je prirodzene aj v okolitých obciach.

Bez viazanosti stojí program XL 27,99 eur mesačne, no suma za zriaďovací poplatok vyletí na závratných 249 eur, tak ako pri zvyšných S, M a L. 

Okrem nového, najvyššieho, produktu TO.doma XL sú stále k dispozícii nižšie programy s rôznymi prenosovými rýchlosťami.

Kompletná ponuka:

  • To.doma S: rýchlosti 15/2 Mbps, mesačný poplatok 9,99 eur
  • To.doma M: rýchlosti 30/5 Mbps, mesačný poplatok 14,99 eur
  • To.doma L: rýchlosti 70/5 Mbps, mesačný poplatok 19,99 eur
  • To.doma XL: rýchlosti 150/10 Mbps, mesačný poplatok 24,99 eur

Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu