Sony WF-C700N: TWS slúchadlá s ANC a dostupnou cenou

Sony uviedlo na slovenský trh nové úplne bezdrôtové slúchadlá v kompaktom dizajne, funkciou potlačenia okolitých ruchov a stabilným uchytením. Okrem toho prišli prémiové slúchadlá WH-1000XM5 v novej farbe Midnight Blue.

Nové slúchadlá Sony WF-C700N sú malé a ľahké, takže vám nebudú prekážať ani pri celodennom nosení. Pri dobíjaní z puzdra, ktoré v batohu alebo kabelke nezaberie veľa miesta a zmestí sa bez problémov aj do vrecka nohavíc, je výdrž približne 15 hodín. 

Slúchadlá WF-C700N boli navrhnuté tak, aby boli pohodlné a dobre držali bez ohľadu na to, aké veľké sú vaše uši. Pri vývoji konštrukcie brala spoločnosť Sony do úvahy údaje o tvare uší, ktoré zhromažďuje od uvedenia prvých slúchadiel do uší na svete v roku 1982, a tiež vyhodnotenie citlivosti rôznych typov uší.

Pomocou funkcie potlačenia okolitého hluku môžete eliminovať okolité ruchy a alebo môžete zvoliť režim Ambient Sound na to, aby ste zostali v spojení so svojim okolím. Nastavenia si môžete prispôsobiť v aplikácii Sony Headphones Connect. Funkcia Focus on Voice umožňuje rozprávať sa bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá. Po rozpoznaní hlasu sa prehrávanie stíši, po nastavenom čase opäť vráti na pôvodnú úroveň.

Model WF-C700N je tiež vybavený funkciou Adaptive Sound Control, ktorá upravuje nastavenie okolitého zvuku v závislosti od toho, kde sa nachádzate a čo práve robíte. Slúchadlá sa učia spolu s používaním. 

Kvalitný zvuk podľa výrobcu zabezpečí technológiia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine).Chýbať nemajú výrazné basy ani čisté vokály. Technológia Wind Noise Reduction Structure zasa zreteľne prenáša váš hlas aj počas veterného dňa, takže pri hovore nebude problémom ani silný vietor. 

Funkcia Multipoint umožňuje slúchadlá spárovať s dvomi zariadeniami súčasne. Pri prichádzajúcom hovore tak slúchadlá poznajú, ktoré zariadenie vyzváňa a automaticky sa pripoja k tomu správnemu.

Sony WF-C700N budú v predaji od apríla 2023 v čiernom, bielom, levanduľovom a šalviovo zelenom variante za cenu približne 119 eur. Zároveň§ výrobca oznámil, že náhlavné slúchadlá WH-1000XM5 sú dostupné novej štýlovej farbe Midnight Blue.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu