Slovenský poľovnícky simulátor A Way of Hunter ponúkne licencované pušky Steyr

Bratislavské štúdio Nine Rocks Games oznamuje exkluzívnu spoluprácu s firmou Steyr, vďaka ktorej do svojej pripravovanej loveckej hry môže pridať oficiálne licencované pušky. Lov začne už v auguste.

A Way of Hunter je prichádzajúci poľovnícky simulátor od bratislavského štúdia Nine Rocks Games. Tomu sa podarilo nadviazať exkluzívnu spoluprácu so svetovým vydavateľom THQ Nordic. Novinka chce ponúknuť loveckú hru so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane otvoreného sveta. 

Hráči sa ujmú úlohy majiteľa loveckej chaty, ktorá sa nachádza v rozľahlom prostredí plnom rôznych druhov zvierat. Samozrejmosťou bude prieskum okolia, ale aj plnenie príbehových a vedľajších úloh. 

Ich jadro tvorí samozrejme prepracovaný lov s realistickou balistikou zbraní. Arzenál by mal byť pestrí a vývojári aktuálne oznámili, že sa im podarilo nadviazať exkluzívnu spoluprácu s firmou Steyr. Vďaka tomu bude A Way of Hunter obsahovať oficiálne licencované pušky, ďalekohľady, ale aj ďalšie vybavenie známeho výrobcu. 

Za zmienku stoja napríklad Steyr Pro Hunter II, Steyr Monobloc alebo Steyr Mannlicher SM12. Ak vás podobné hry bavia, poznačte si dátum 16. august, kedy A Way of Hunter vychádza na PC, PS5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu