Skylink TV pre Orange - nová satelitná služba

Orange spustil predaj novej satelitnej služby, ktorá prináša bohatý televízny obsah a pri spojení s ďalšími službami množstvo ďalších výhod.

Počas prvých dvoch týždňov bude služba Skylink TV pre Orange dostupná primárne pre existujúcich satelitných zákazníkov, ktorí môžu prejsť na Orange TV cez kábel (ak sú v pokrytí fixnej televízie) alebo na novú Skylink TV pre Orange. 

Operátor postupne svojich zákazníkov proaktívne oslovuje s novou ponukou. Za prechod na nový typ služby sa neplatia žiadne poplatky. Noví zákazníci si budú novinku z portfólia zakúpiť od 6. októbra 2021. Služba postupne nahradí doterajšiu Orange TV cez satelit a bude pevnou súčasťou portfólia televíznych služieb, ktoré Orange zákazníkom ponúka.

Skylink TV pre Orange obsahovo kopíruje štandardnú ponuku Skylink-u, v Orangei ju však zákazníci môžu získať s výhodami. V kombinácii s ďalšími službami totiž môžu k dostať zľavy na mesačné poplatky za televíziu i doplnkové balíčky.

Inštaláciu a inštalačné balíčky môžu mať už od 20 eur, ale získať môžu aj zľavu na mesačný poplatok za svoj internetový paušál. Pri spojení služieb do Love, navyše získajú aj všetky aktuálne Love benefity.

Ak sa zákazník rozhodne spojiť si novú satelitnú službu s hlasovým alebo fixným internetovým paušálom od Orangeu, získa zľavy na mesačný poplatok nielen za televízny paušál, ale aj doplnkové TV balíčky, a to až do výšky 20 %.

Pre zákazníkov, ktorí si novú satelitnú službu dokúpia k fixnému internetu je zároveň pripravená zľava z mesačného poplatku za internet až do 2 eur (podľa internetového programu).

Najviac výhod a zliav získa zákazník, ktorý si novú Skylink TV pre Orange spojí do Love. V spojení s hlasovým paušálom a zároveň s fixným internetom tak získa navyše aj aktuálne Love benefity:
- vyššiu dotáciu na zariadenie alebo zľavu z mesačného poplatku
- 3 GB dát mesačne navyše k dátam v hlasovom paušále

Ak sa zákazník rozhodne využívať Skylink TV pre Orange samostatne a nespojí si ju s inými službami od Orangeu, získa ju za štandardnú cenu od 5,80 eur mesačne bez akýchkoľvek ďalších výhod. Najnižší paušál Mini stojí 5,80 eura na mesiac, najvyšší Komplet bude zákazníka stáť 45 eur na mesiac.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu