Servisné dni Huawei: 30 € zľava z nezáručnej opravy a fólia na displej zadarmo

Majitelia smartfónov Huawei môžu každy posledný štvrtok, piatok a sobotu v mesiaci využiť 30-eurovú zľavu na nezáručnú opravu a navyše pri vybraných modeloch bezplatne získať ochrannú fóliu na displej.

Tento týždeň môžete vyriešiť problémy so svojím smartfónom, na ktoré sa nevzťahuje záruka, lacnejšie než v iné dni v mesiaci. Akciu s názvom Servisné dni Huawei spustil výrobca začiatkom júla a 30-eurová zľava sa týka všetkých modelov smartfónov. Ochrannú fóliu na displej získate bezplatne len na 17 zariadení.

Servisné dni sa konajú každý mesiac, a to posledný štvrtok, piatok a sobotu v mesiaci, teda v septembri to vychádza na 26. - 28. Stačí navštíviť niektoré z nasledovných servisných centier: FixServis Avion, FixServis Aupark, FixServis Bory Mall v Bratislave alebo FixServis Mlyny v Nitre. 

Každý, kto navštívi počas trvania akcie jedno z vybraných servisných centier, si môže uplatniť zľavu 30 eur z celkovej ceny nezáručnej opravy. Ochrannú fóliu získajú zadarmo majitelia týchto modelov: Huawei P30, P30 Pro, P30 Lite, P smart 2019, P20 Pro, P20, P20 lite, P10, P10 lite, P9, P9 lite, P9 lite 2017, P smart, Mate 10 Pro, Mate 10 lite, Mate 20 lite a Y6 Prime 2018

Podrobné podmienky a adresy servisných centier nájdete na webe consumer.huawei.com/sk/support/service-day.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu