Séria tabletov Samsung Galaxy Tab S8 ponúka vysoký výkon a kvalitný displej

Najnovšia séria tabletov s Wi-Fi aj 5G konektivitou je určená pre náročných zákazníkov, ktorí vyžadujú vysoký výkon a doplnkové funkcie. Vďaka trom veľkostiam uhlopriečky displeja si vyberie každý. Súčasťou balenia je dotykové pero S Pen.

Rad Galaxy Tab S podobne ako séria smartfónov Galaxy S vždy prináša to najlepšie, čo v daný čas vie výrobca svojim zákazníkom ponúknuť. Najnovšie modely prichádzajú v troch veľkostiach (11'', 12,4'' a 14,6''), pričom prvýkrát v histórii značky je v ponuke tablet so 14,6-palcovou uhlopriečkou. Bez problémov tak nahradí aj výkonný notebook. 

Tablety využívame stále častejšie napríklad pri videohovoroch a streamingu. Práve preto je každý model série Galaxy Tab S8 vybavený pokročilými funkciami a parametrami pre videokonferencie. Patria medzi ne ultraširokouhlé fotoaparáty na prednej strane, trojica mikrofónov alebo inteligentná technológia Auto Framing, vďaka ktorej sa záujemcovia môžu tešiť na profesionálne vyzerajúce výsledky.

Noví majitelia zrejme ocenia rozšírené možnosti multitaskingu vďaka vylepšeným systémom Multi-active Windows  a Samsung DeX, bezpečné a jednoduché zdieľanie súborov prostredníctvom zabezpečenej funkcie Quick Share a vysoký pracovný výkon vďaka novému 4 nm procesoru. Pre vyššiu prodiuktivitu a kreativitu nájdete v základnom balení vylepšené dotykové pero S Pen. 

Tablety novej série Galaxy Tab S8 ako prvé modely svojej značky podporujú Wi-Fi 6E, ktorá ponúka až dvojnásobnú rýchlosť dátových prenosov v porovnaní s bežnou Wi-Fi 6. Vďaka optimalizovanému sieťovému prenosu sa navyše nemusíte obávať slabšieho pripojenia. A pokiaľ bezdrôtová sieť nie je k dispozícii, môžete v 5G modeloch využiť pripojenie na rýchlu mobilnú sieť.

Tablety Galaxy Tab S8, S8+ a S8 Ultra sa začnú na Slovensku predávať 25. februára 2022. Verzie v striebornej farbe a modely s 256 GB úložiskom a 12 GB RAM budú dostupné koncom marca.

Samsung Galaxy Tab S8 (8 GB + 128 GB) bude k dispozícii v grafitovej a striebornej farbe. Odporúčaná cena je 749 € za verziu s wi-fi a 899 € za variant s 5G.

Samsung Galaxy Tab S8+ (8 GB + 128 GB) bude k dispozícii v grafitovej a striebornej farbe. Odporúčaná cena je 949 € za verziu s wi-fi a 1 099 € za 5G verziu.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra bude k dispozícii v grafitovej farbe. V konfigurácii 8 GB + 128 GB bude dostupný vo wi-fi verzii za 1 149 € a 5G variant za 1 299 €. V konfigurácii 12 GB + 256 GB bude vo verzii s wi-fi dostupný za 1 249 € a za 1 399 € vo verzii s 5G.

Zákazník, ktorý si v období od 9. 2. 2022 do 24. 2. 2022 (vrátane) alebo do vypredania zásob predobjedná zariadenie Galaxy Tab S8, S8+ alebo Tab S8 Ultra z e-shopu www.samsung.sk, v značkových predajniach Samsung alebo u vybraných predajcov elektroniky a zároveň splní ďalšie podmienky stanovené v podrobných pravidlách kampane, dostane bonus v podobe ochranného krytu s klávesnicou k modelom Tab S8 a Tab S8+. K modelu Tab S8 Ultra dostane zákazník ako bonus k predobjednávke ochranný kryt s klávesnicou a touchpadom. Hodnota bonusu je až 349 €.

Postupne vám všetky tri modely podrobne predstavíme v samostatných článkoch typu základné info. 

Živé fotografie:

Zdroj: tlačová správa
  
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu