Séria Samsung Galaxy S23 dostáva Android 14 s One UI 6

Európski používatelia smartfónov radu Galaxy S23 dostávajú na svoje smartfóny oznámenia o dostupnosti najnovšej verzie operačného systému Android a nadstavby One UI.

Po beta testovaní sprístupnil Samsung novú verziu používateľského prostredia One UI 6, ktoré beží nad Androidom 14, pre všetkých majiteľov zariadení radu Galaxy S23

Nové prostredie One UI 6 ponúka efektívnejší dizajn so širšou možnosťou úprav. Prepracovaný je panel s prístupom k najpoužívanejším funkciám a po stiahnutí lišty sa v pravom hornom rohu obrazovky objaví ikona s rýchlou možnosťou prispôsobenia. 

Novinkou je možnosť nastaviť si rôzne uzamknuté obrazovky podľa konkrétnych režimov a rutín, pribudol vlastný widget pre fotoaparátu s rýchlym výberom konkrétneho režimu a miesta uloženia, a aplikácia fotoaparát dostala i nové funkcie. Opäť sa nezabudlo ani na zabezpečenie súkromia a uložených dát. 

Nový Android 14 s One UI 6 postupne dostanú majitelia viacerých zariadení Galaxy, zoznam sme vám priniesli v tomto júnovom článku

Zdroj: theverge.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu