Séria Honor Magic5 a skladací smartfón Magic VS prichádzajú do Európy

Na tohtoročnom MWC v Barcelone odhalil výrobca globálne modely smartfónov určené pre európsky trh. Štyri novinky zaujmú výbavou, dizajnom, fotografickými funkciami a novými technológiami.

Sériu Honor Magic5 tvorí na globálnom trhu trojica smartfónov. Základný model, najvybavenejší s prívlastkom Pro a odľahčená verzia má v názve slovo Lite. Z portfólia noviniek si vyberie menej náročný používateľ aj ten, čo túži po výkonnom telefóne s prémiovým fotoaparátom. 

Pre toho je tu Honor Magic5 Pro, ktorý podľa slov výrobcu vzdáva dizajnom hold katalánskému architektovi Antoni Gaudímu. Novinka je vybavená 6,81'' displejom zaobleným na štyroch stranách s maximálnym jasom 1800 nitov a certifikáciou HDR10+ IMAX Enhanced. Veľkým lákadlom Magic5 Pro bude zostava fotoaparátov. 

Tvorí ju trojica 50-megapixelových snímačov, nechýba teleobjektív a až 100-násobným priblížením. O výkon sa postará čipset Snapdragon 8 Gen 2, o výdrž 5100 mAh batéria so 66 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním. Základný Honor Magic5 sa od Pro verzie líši menšou uhlopriečkou displeja, fotoaparátmi a batérii chýba bezdrôtovíé nabíjanie. Podrobnosti a špecifikácie nájdeme v článkoch základné info, ktoré pripravujeme. 

Kompletné špecifikácie modelu Honor Magic5 Lite už nájdete v základnom infe, keďže bol na niektorých trhoch už uvedený, zvyšnú dvojicu Magic5 a Magic5 Pro vám predstavíme v pripravovaných samostatných článkoch. 

Fanúšikov najnovších technológií v oblasti skladacích zariadení zaujme Honor Magic Vs (základné info) s ohybným displejom. Čínska verzia mala premiéru už v novembri minulého roka, globálna na februárovom MWC. Novinka sa pýši revolučným pántom s minimálnou medzerou medzi displejom v zatvorenom stave. Podľa testov zvládne viac než 400-tisíc ohnutí. 

Honor Magic Vs je vybavený vonkajším 6,45'' displejom a vnútornou 7,9'' obrazovkou. Vo výbave nájdeme trojicu fotoaparátov, čipset Snapdragon 8+ Gen 1 a 5000 mAh batériu so 66 W nabíjaním. 

Rad Honor Magic5 bude k dispozícii od druhého kvartálu 2023. Model Magic5 Lite (8 GB + 256 GB) bude mať odporúčanú cenu 369 eur, Honor Magic5 za 899 eur a cenovka Magic5 Pro (12 GB + 512 GB) bude 1199 eur. Za skladací Magic Vs zaplatíte 1599 eur.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu