Samsung The Freestyle 2 prichádza s atraktívnymi bonusmi v hodnote 325 eur

Druhá generácia projektoru je už dostupná na objednávky a získať môžete štyri bonusy: predplatné Xbox Game Pass, Xbox ovládač, prenosnú batériu pre projektor a výmenný ochranný obal.

Prvá generácia zariadenia, ktoré v sebe kombinuje projektor, smart reproduktor a náladové osvetlenie v jednom, prišlo v januári minulého roka a jeho podrobnú recenziu si môžete prečítať v článku Samsung The Freestyle - štýlové mini kino

Koncom augusta predstavil Samsung The Freestyle 2. generácie, vďaka ktorému si môžete premietať filmy, seriály a ďalší obsah vo veľkom formáte kdekoľvek a kamkoľvek, napríklad aj na strop. Ak máte k dispozícii dva projektory, môžete spojiť dva obrazy do jedného a vytvoriť tak panoramatický obraz s veľkosťou 160'' alebo 120'' pri zobrazení na výšku. 

The Freestyle 2. generácie navyše ponúka kompletný prístup ku cloudovému hraniu, kde sú k dispozícii najpopulárnejšie herné tituly od streamingových partnerov Samsungu. Vďaka spolupráci s Xboxom a najnovšie aj so slávnou vývojárskou firmou Bethesda medzi ne patrí aj vynikajúca vesmírna role-playing sci-fi hra Starfield. Môžete si ju zahrať vďaka cloudovému hraniu a členstvu v programe Xbox Game Pass Ultimate, nie je k tomu potrebná žiadna konzola. 

Smart projektor The Freestyle 2 je už na Slovensku dostupný na predobjednávku za odporúčanú cenu 999 eur. Až do 30. septembra 2023 môžete získať niekoľko bonusov v hodnote 325 eur: Xbox Gamepass na 6 mesiacov, originálny herný ovládač Microsoft, originálnu externú batériu a silikónový obal pre Freestyle 2. Zoznam obchodných partnerov, u ktorých získate darčeky, nájdete na webe samsung.sk

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu