Samsung opäť otvoril v SC Europa Banská Bystrica svoju značkovú predajňu

Značková predajňa v obľúbenom nákupnom centre je opäť otvorená. Samsung pripravil pre zákazníkov ponuku výrobkov za atraktívne ceny.

Po kompletnej rekonštrukcii predajne v SC Europa v Banskej Bystrici, môžu zákazníci Samsungu opäť nakupovať množstvo produktov priamo z oficiálneho zdroja. Po znovuotvorení v ponuke ešte širšie portfólio produktov než predtým.

Nájdete tam nielen najnovšie modely smartfónov, ale aj ďalšie zariadenia ako televízory, monitory, soundbary, tablety, slúchadlá, inteligentné hodinky a iné príslušenstvo. Produkty si môžete pred kúpou pozrieť aj vyskúšať.

K dispozícii tu je odborné poradenstvo, vyškolený personál a novinkou je zóna, v rámci ktorej predajcovia pomôžu s presunom dát pri kúpe nových zariadení.

V sekcii venovanej riešeniu SmartThings si môžete pozrieť ako funguje prepojený ekosystém v rámci inteligentnej domácnosti. Pri príležitosti znovuotvorenia predajne, pripravil Samsung množstvo výhodných akcií a ponúk, o ktorých sa môžu zákazníci informovať priamo v predajni. Konkrétne ponuky v tlačovej správe neprezradil. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu