Samsung hľadá troch dobrodruhov pre jazdu s karavanom po Česku a Slovensku. Vyhrať môžete 3000 eur

Chcete sa stať influencerom Samsungu? Unikátny road trip Epická jazda absolvujú za 23 dní traja dobrodruhovia, ktorí budú pomocou smartfónov Galaxy S23 plniť špeciálne úlohy.

Ak ste dobrodružnej povahy, môžete si vziať tri týždne voľna a radi fotografujete mobilným telefónom, Samsung má pre vás unikátnu možnosť spoznať Českú a Slovenskú republiku cestovaním v karavane. Hlavnou úlohou bude vytvárať obsah na sociálne siete pomocou zariadení Samsung Galaxy.

Do 7. mája 2023 sa môžete prihlásiť, ako a kde, nájdete na webe samsung.com. Z prihlásených záujemcov sa vyberie trojčlenný tím, ktorý podstúpi päťdňový tréning a 23. mája 2023 sa vydá na cestu. 

Na prihlásenie nie je potrebné vypísať formulár, ale dôležité je sprievodné video (max 60 sekúnd), v ktorom objasníte, prečo by ste na trip mali ísť práve vy. A musíte spĺňať niekoľko kritérií: vek 18 až 26 rokov, mať charizmu, byť extrovertní, podmienkou je cit pre fotografiu a určite sa zíde schopnosť variť, nehádať sa pre každý nezmysel a nestratiť sa v teréne. 

Trojica dostane na 23 dní požičaný karavan a okrem krás Slovenska a Česka budú spoznávať aj samých seba navzájom. Počas Epickej jazdy bude zverejňovať na sociálnych sieťach fotografie a videá. Projekt má aj špeciálnu internetovú stránku, na ktorej sa objaví trasa Epickej jazdy, takže na jednotlivých zastávkach sa so súťažiacimi bude možné aj osobne stretnúť. 

O jedlo a pitie bude postarané, trojica bude mať k dispozícii vlastného šoféra a produkčného, ktorý zariadi všetko, čo budú súťažiaci potrebovať. Epická jazda skončí 14. júna a následne Samsung pripraví špeciálny eBook s fotografiami a videami z cesty. Tak čo, idete do toho? 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu