Samsung Galaxy Tab S9 FE - to najlepšie pre kreativitu aj produktivitu

So zariadeniami Galaxy objavíte nový, prepojený svet, ktorý ponúka možnosti, o akých ste možno netušili. Na tablete môžete napríklad zo svojho smartfónu prijímať hovory a odpovedať na doručené SMS-sky.

Nedávno Samsung uviedol viacero nových produktov, ktoré spolu perfektne spolupracujú. Smartfón Galaxy S23 FE, tablety Galaxy Tab S9 FE a bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds FE ponúkajú vo svoje triede výkonný hardvér, vynikajúce fotoaparáty a kvalitný audio systém. 

    "Samsung ponúka špičkové inovácie a mobilné zážitky všetkým, naše prístroje sa vedia prispôsobiť každému životnému štýlu,“ hovorí TM Roh, prezident a riaditeľ mobilnej divízie Samsung Electronics. „Modely nového radu FE sú doslova nabité špičkovými funkciami a parametrami. Ich majitelia tak môžu naplno využiť svoju kreativitu a produktivitu, či už nové prístroje používajú samostatne alebo v rámci celého ekosystému.“

Nový rad tabletov radu FE (Fan Edition) tvorí dvojica modelov Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+, ktoré sú ideálnou voľbou či už chcete pracovať, zabaviť sa alebo popustiť uzdu svojej kreativite. Vďaka dotykovému peru S Pen, ktoré je súčasťou balenia, budete ešte produktívnejší. Tablety ponúkajú celý rad kreatívnych nástrojov a funkcií, medzi ktorými nechýbajú populárne aplikácie GoodnotesLumaFusion, Clip Studio Paint a iné. 

Pri práci i zábave určite oceníte kvalitný displej s 10,9-palcovou uhlopriečkou v prípade Galaxy Tab S9 FE, alebo až s veľkosťou 12,4 palca, ktorým sa pýši Tab S9 FE+. Problémom nebude ani priame slnko, poradí si s ním technológia Vision Booster, ktorá optimalizuje farby a kontrast predovšetkým v tieňoch. 

Písanie poznámok, čítanie e-mailov, sledovanie správ alebo príprava prezentácie, môže prebiehať takmer kdekoľvek, pokojne aj pri bazéne. Nemusíte mať obavu z ošplechnutia vodou alebo prašného prostredia, certifikáciu IP68 spĺňa nielen dvojica tabletov Galaxy Tab S9 FE, ale aj pero S Pen. 

Batéria modelu Galaxy Tab S9 FE+ vydrží prehrávať video až 20 hodín na jedno nabitie, máte tak dostatok času na prácu aj zábavu bez nutnosti hľadať elektrickú zásuvku. Skrátite si ním dlhé chvíle pri cestovaní, čakaní na letisku alebo vo vlaku. 

Aj tablety Galaxy Tab S9 FE ponúkajú výhody ekosystému Samsung Galaxy. Stačí byť prihlásený v jednotlivých zariadeniach rovnakým Samsung účtom. Jednoducho spolu dokážu komunikovať, či už potrebujete preniesť súbory, prepojiť hovor zo smartfónu do slúchadiel alebo odpísať na doručenú SMS-ku pohodlnejšie z tabletu. 

Ak máte napríklad smartfón na nabíjačke v jednej miestnosti a pracujete na tablete na opačnej strane bytu, prichádzajúci hovor viete prijať aj na Galaxy Tab S9 FE. Rozpracovaný projekt, nedokončený e-mail alebo rozpísaný dokument na tablete, viete zasa jednoducho dokončiť aj na smartfóne. Videá či fotografie je možné z telefónu do tabletu skopírovať aj pomocou technológie Quick Share a následne ich ľahšie upraviť na veľkej obrazovke.

Svoje poznámky a nápady máte vďaka synchronizácii pomocou Samsung účtu vo všetkých svojich zariadeniach. Nezmeškáte ani žiadne notifikácie. Doručovať si ich môžete nechať na smartfón, tablet i smart hodinky.

S modelmi Galaxy Tab S9 FE získate štyri generácie aktualizácií operačného systému a päť rokov bezpečnostných aktualizácií. Samsung Galaxy Tab S9 FE kúpite v oficiálnom e-shope Samsungu, u obchodných partnerov výrobcu aj mobilných operátorov. Cena začína na sume 529 eur za Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (6 GB + 128 GB), najvybavenejší model Galaxy Tab S9 FE+ 5G (8 GB + 256 GB) má cenovku 899 eur. Na výber sú farebné verzie Zelená, Šedá, Strieborná a Fialová.

Konečnú cenu tabletu si viete výkupným bonusom znížiť až o 160 eur. Podrobnosti sa dočítate na stránke samsung.sk. 

Článok vznikol v rámci spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu