Samsung Galaxy SmartTag2: vylepšené vyhľadávanie a dlhšia výdrž batérie

Najnovší model lokalizačného prívesku od Samsungu ponúka nový dizajn a viac možností pri vyhľadávaní stratených predmetov. Batéria by mala vydržať bez výmeny viac než dva roky.

Samsung priniesol na slovenský trh vylepšenú verziu lokalizačného prívesku. Galaxy SmartTag2 postráži dôležité predmety aj domácich maznáčikov, a cez aplikáciu ich viete aj sledovať. 

"Neustále hľadáme nové spôsoby, ako ľuďom vďaka inováciám Samsungu spríjemniť a uľahčiť život," hovorí Jaeyeon Jung, výkonná viceprezidentka a riaditeľka oddelenia SmartThings v divízii Device Platform v Samsung Electronics. "Vďaka prívesku Galaxy SmartTag2 nájdu používatelia modelov Galaxy svoje cenné veci jednoducho a intuitívne, nech ich založia kamkoľvek. Oproti predchádzajúcej verzii sa vylepšilo vyhľadávanie a batéria má dlhšiu výdrž, takže Galaxy SmartTag2 znamená pokoj v duši na dlhšiu dobu a vo viacerých situáciách."

Novinkou Galaxy SmartTag 2 je nový režim straty. Do prívesku viete nahrať svoje kontaktné údaje a krátku správu. V prípade straty tak nálezca môže prívesok oskenovať pomocou smartfónu a prečítať si zapísané informácie. Ak máte prívesok pripevnený na obojku zvieraťa, ktoré sa stratilo, ľahšie sa dostane k vám, ak tam nahráte aj telefónne číslo. Režim straty funguje v kombinácii s akýmkoľvek zariadením s NFC portom a webovým prehliadačom.  

Ďalšou novinkou je vylepšená funkcia Compass View, ktorá na displeji telefónu zobrazuje šípky a tie vás navedú smerom k prívesku. Zároveň sa zobrazuje zostávajúca vzdialenosť. Režim podporujú všetky telefóny Galaxy s technológiou UWB. Vylepšená je aj certifikácia odolnosti, prívesok disponuje IP67 a predĺžila sa výdrž batérie, nemusíte ju meniť až 700 dní. 

Samsung Galaxy SmartTag2 sa na Slovensku predáva v bielej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 39,90 eur. Balenie štyroch kusov má zvýhodnenú cenu 129,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu