Samsung Galaxy S11 zrejme dostane 108 Mpix fotoaparát s 5x optickým zoomom

S informáciami prišiel juhokórejský technologický portál Elec. Majú vychádzať z toho, že Samsung v máji oznámil sériovú výrobu nového snímača.

Do oficiálneho oznámenia novej rodiny modelov Samsung Galaxy S11 zostáva stále množstvo času. Ako už býva zvykom, na internete sa postupne začínajú objavovať rôzne úniky a nepotvrdené informácie. Jeden z prvých sa týka fotoaparátu. 

Kórejský výrobca oznámil, že v máji spustil sériovú výrobu svojho nového čipu s 5-násobným optickým priblížením. Od tejto udalosti sa zrejme odrážajú tvrdenia juhokórejského portálu Elec. Tvrdí, že nový top model od Samsungu príde práve s oznámeným čipom, ktorý okrem priblíženia bez straty kvality ponúkne aj vysoké rozlíšenie 108 Mpix.

Nový senzor predstavuje video na YouTube účte Samsung Electro-Mechanics. Má tenký 5 mm profil, vďaka ktorému nebude príliš vyčnievať zo zadnej strany telefónu. K dispozícii bude tiež OIS. Zatiaľ sa jedná o neoficiálne informácie, ktoré sa môžu, ale nemusia potvrdiť. Na oficiality od výrobcu si ešte niekoľko mesiacov počkáme. 

Zdroj: en.thelec.kr


 

Diskusia k článku:

Celá diskusia 2 príspevky