Samsung Galaxy Note 10 spoznáme už 7. augusta

Propagačné materiály zverejnené výrobcom lákajú na pripravovanú akciu perom S Pen, ktoré kreslí snímač kamery. Aj keď Samsung program udalosti Unpacked nepotvrdil, s najväčšou pravdepodobnosťou tam ukáže nový Galaxy Note 10.

Minulý mesiac sa objavili nepotvrdené informácie o tom, že Samsung chystá predstavenie nového top modelu Galaxy Note 10 už 7. augusta. Teraz na tento dátum začal lákať na oficiálnych stránkach, kde upozorňuje na udalosť Unpacked, ktorá prebehne v New Yorku. 

{"preview_thumbnail":"/sites/fony.sk/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/4ad8c319ea478a648f0967a0ab32a1ab.jpg?itok=hI5m-9UH","video_url":"https://twitter.com/SamsungMobile/status/1145859648085319681","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Výrobca síce nepotvrdil, čo chce svetu predstaviť, ale propagačný materiál okrem dátumu obsahuje aj vizuál pera S Pen, ktoré kreslí objektív fotoaparátu. Je teda veľmi pravdepodobné, že hlavnou hviezdou udalosti bude práve Galaxy Note 10. 

Z výbavy zatiaľ nie sú známe žiadne oficiálne informácie. Podľa neoverených zdrojov však rad Galaxy Note dostane prvýkrát dve verzie. Jednu so 6,4'' a druhú so 6,75'' displejom. Spomína sa aj 5G verzia a 64 Mpix fotoaparát na zadnej strane, ktorého snímač už Samsung predstavil. 

Novinka by mala mať aj novú, beztlačidlovú konštrukciu a rýchlejšie nabíjanie. V prípade prednej kamery sa hovorí o jednom otvore pre snímač v strede displeja, čo môže naznačovať aj propagačný materiál. 

Počas tohto mesiaca sa dá očakávať ešte viac špekulácií a neoficiálnych informácií. Začiatkom augusta však Samsung uvedie všetko na pravú mieru. 

Zdroj: samsung.com

 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu