Samsung Galaxy Buds Pro - vodeodolné štuplové slúchadlá s ANC

Spolu s trojicou nových smartfónov uviedol Samsung ďalšiu generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel. Ponúknu aktívne potlačenie hluku s nastaviteľným stupňom odhlučnenia a približne 8-hodinovú výdrž s vypnutým ANC.

Novinka ponúka štupľovú konštrukciu, vďaka ktorej bude funkcia aktívneho potlačenia okolitých ruchov ANC oveľa účinnejšia než pri predchádzajúcom modeli Galaxy Buds Live, kde takmer nebolo poznať, či ANC máte pri používaní zapnuté alebo nie. Ich recenziu si môžete prečítať v článku s názvom Samsung Galaxy Buds Live - atraktívne fazuľky.

Základné parametre:

Rozmer slúchadla: 19,5 x 20,5 x 20,8 mm, hmotnosť 6,3 g, rozmery nabíjacieho puzdra: 50 x 50 x 27,8 mm, hmotnosť 45 g, 3 mikrofóny (2 vonkajšie a 1 vnútorný), jednotka snímania hlasu, batéria v slúchadle 60 mAh, batéria v puzdre 472 mAh, výdrž na jedno nabitie pri všetkých zapnutých funkciách 6 hodín, celkovo s dobíjaním z puzdra až 21 hodín, bezdrôtové nabíjanie Qi, Bluetooth 5.0, akcelerometer, vodeodolnosť IPX7, kompatibilita Android 5.0 a vyšší, iOS 10 a novší. 

Samsung Galaxy Buds Pro ponúkajú podľa slov výrobcu hlboký a bohatý zvuk s dvojpásmovým reproduktorom a výkonným zosilnením basov. Vďaka trom mikrofónom a jednotke snímania hlasu by mali byť zaručená vysoká kvalita hovoru. Známy ambientný režim, ktorý prepúšťa zvuky okolia, môžete cez mobilnú aplikáciu nastaviť až v štyroch rôznych úrovniach. 

Slúchadlá sú odolné nielen voči potu, dažďu, ale zvládnu aj ponáranie pod vodu do hĺbky jedného metra po dobu maximálne 30-tich minút. Na jedno nabitie vydržia bez zapnutej funkcie potlačenia okolitých zvukov hrať až osem hodín, ďalších 20 hodín získate po dobití nabíjacím puzdrom. Pri zapnutom ANC výdrž klesne na približne päť hodín. Výdrž je tak približne rovnaká ako pri minuloročných Galaxy Buds Live. 

Ani nové Galaxy Buds Pro tak neprekonali starší model Galaxy Buds+ (recenzia), ktorý sa pýši až 11-hodinovou výdržou na jedno nabitie a stále patria s výborným pomerom cena / výkon i kvalitou zvuku medzi to najlepšie, čo si môžete k smartfónu kúpiť. 

Samsung Galaxy Buds Pro majú odporúčanú cenovku 229 eur, čo je o 40 eur viac, než zaplatíte za predchádzajúcu generáciu Galaxy Buds Live. Naše obľúbené Galaxy Buds+ s pasívnym potlačením hluku aktuálne kúpite za 129 eur. 

Nové slúchadlá Galaxy Buds Pro môžete získať spolu s lokalizačným príveskom Galaxy Smart Tag k nákupu niektorej z trojice noviniek smartfónov série Galaxy S21 ako darček. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Miso Aklokim15.01.2021 - 13:10 Trvalý odkaz

Vyzerajú parádne hneď by som ich bral len ta cena je dosť vysoká treba počkať kým zlacnejú :) Aktuálne mám iba Galaxy Buds. dostal som ich ako darček ku hodinkám Samsung Galaxy Watch, akcia stále prebieha : https://bonipo.sk/obchody/mp3-sk
Slúchadla hrajú super ale aj tak by som chcel vyskúšať tieto nové vyzerajú parádne hlavne ta výdrž batérie :)

Celá diskusia 1 príspevok