Samsung Galaxy Buds FE - kvalitný zvuk s ANC za stovku

Fanúšikovská edícia úplne bezdrôtových slúchadiel s dostupnou cenou, aktívnym potlačením okolitých ruchov a až 30-hodinovou výdržou na jedno nabitie.

Séria Galaxy FE (Fan Edition) nezhŕňa len smartfón a tablet ako donedávna, ale už aj úplne bezdrôtové slúchadlá. Novinkou sú Samsung Galaxy Buds FE. Podľa výrobcu sú určené širšiemu okruhu používateľov, ktorí hľadajú kvalitu za dostupnú cenu. 

Nemajú chýbať mohutné basy a určite poteší systém aktívneho tlmenia okolitých ruchov (ANC) a technológia Ambient Sound, vďaka ktorej počujete presne to, čo chcete. Pri hovoroch cez spárovaný smartfón oceníte systém troch mikrofónov s personalizovaným smerovaním a umelou inteligenciou, ktorý váš hlas oddelí od hluku v pozadí. 

Základné parametre:

Rozmery slúchadla 17 x 19 x 22 mm, hmotnosť 5,6 g, rozmery puzdra 50 x 28 x 50 mm, hmotnosť 40 g, 3 mikrofóny, batéria v slúchadle 60 mAh, batéria v puzdre 479 mAh, Bluetooth 5.2, senzor priblíženia, Hallov senzor, dotykový senzor, kodek Scalable (proprietárny Samsung), AAC, SBC, kompatibilita Android 8.0 a vyšší. 

Veľmi dobrá je aj výdrž batérie na jedno nabitie. Pri vypnutom ANC slúchadlá zvládnu až 8,5 hodiny prehrávania hudby, v kombinácii s dobíjaním z puzdra až 30 hodín. Pri zapnutej funkcii potlačenia okolitých ruchov sa výdrž zníži na približne šesť hodín, čo je stále pekné číslo. 

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE budú na Slovensku k dispozícii v grafitovej a bielej farbe a ich odporúčaná cena je stanovená na 109 eur.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu