Samsung Galaxy A30s má dostať trojitý fotoaparát

Zatiaľ nie je známe, o aký typ tretieho snímača pôjde. Očakáva sa, že by mohlo ísť o teleobjektív. Nasledovník Galaxy A30 má dostať aj nový Infinity-V displej, ktorý sa od predchodcu líši výrezom.

Samsung Galaxy A30 je na trhu asi od marca, no výrobca už má pripravovať jeho jemne vylepšeného nástupcu s označením Galaxy A30s. Objavili sa zatiaľ nepotvrdené informácie, ktoré hovoria hlavne o vylepšení fotoaparátu. Kým Galaxy A30 má vzadu dvojitý 16 Mpix a 5 Mpix snímač, pri jeho nasledovníkovi sa čaká o fotoaparát viac. 

Zatiaľ nie je známe, na aké účely poslúži tretí snímač. Očakáva sa, že pôjde o teleobjektív. Galaxy A30s vraj dostane aj nový Infinity-V displej, ktorý sa od Infinity-U v Galaxy A30 jemne odlišuje výrezom. Ďalšiu výbavu má doplniť 3 GB RAM a Android 9 Pie s One UI. Ostatné špecifikácie by mali zostať viac menej podobné, možno s malými vylepšeniami. 

Podľa anonymného zdroja výroba Samsungu Galaxy A30s už mala začať v Indii. Ak sú tieto informácie pravdivé, výrobca by mal novinku oznámiť už čoskoro. 

Zdroj: 91mobiles.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu