S Packetou môžete nevhodný darček vrátiť zadarmo. Alebo ho darovať ďalej

Čo s nevhodným darčekom po Vianociach? Ak ho chcete vrátiť, prípadne vymeniť a e-shop spolupracuje s Packetou, môžete ho vrátiť cez ktorékoľvek výdajné miesto na celom Slovensku úplne zadarmo.

Ak internetový obchod vrátenie cez Packetu priamo neponúka, dá sa využiť doručovacia služba cez ktorýkoľvek Z-BOX alebo výdajné miesto. S kódom DRUHASANCA ušetríte 30 % z poplatku, použiť ho môžete až trikrát po sebe. Kód sa vzťahuje aj na prípad, že nevhodný darček nechcete vrátiť do e-shopu, ale posielate ho niekomu ďalej.

Najjednoduchšie a bezplatne je to v prípade, ak ide o partnerský e-shop Packety. Všetky potrebné informácie nájdete na webovej stránke obchodu v sekcii reklamácie a vrátenie tovaru, prípadne v dokumente, ktorý dostanete spolu s objednávkou. Na konci všetkých krokov vám bude vygenerovaný vratkový kód.

Tovar zabalíte a prinesiete na ktorékoľvek z 1 300 výdajných miest po celom Slovensku, kde kód nadiktujete personálu. Aj prostredníctvom mobilnej aplikácie získate potrebný kód. Vrátenie zásielky je možné zadať aj prostredníctvom mobilnej aplikácie Packeta, kde vyberiete možnosť "Vrátiť zásielku", vpíšete vratkový kód a vyberiete si niektoré z ponúkaných výdajných miest zo zoznamu.

Pokiaľ e-shop bezplatné vrátenie tovaru nepodporuje, nájdete v apke Packeta možnosť "Odoslať zásielku". Vyplníte adresu obchodníka podľa údajov na jeho webe v sekcii pre reklamácie a vrátenie tovaru. Nutné je vyplniť aj telefónne číslo, napríklad na infolinku obchodníka. V sekcii "Kam" vyberiete "Doručenie na adresu" a zadáte adresu.

Rovnako môžete postupovať, ak darček nechcete vrátiť, ale radšej ho darujete niekomu z blízkych. V aplikácii jednoducho vyplňte adresu obdarovaného alebo zvoľte doručenie do výdajného miesta či Z-BOXu v jeho okolí.

Na takto vrátené zásielky do e-shopu či balíky poslané blízkym v rámci Slovenska, môžete až do konca januára 2024 využiť s kódom "DRUHASANCA" zľavu 30 %. Kód sa dá použiť až na tri rôzne zásielky posielané cez mobilnú aplikáciu Packeta a niektoré z výdajných miest alebo Z-BOXov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu