S aplikáciou Bolt si objednáte taxík aj na tri dni vopred s bezplatným zrušením

Ak si chcete naplánovať jazdu niekoľko dní vopred s pevne stanovenou cenou a bezplatnou čakacou dobou až 5 minút, stačí si otvoriť apku Bolt a zadať potrebné údaje. Zatiaľ je služba dostupná v dvoch najväčších mestách.

Používatelia aplikácie na objednávanie jazdy v Bratislave a Košiciach majú od júla k dispozícii novú službu Naplánované jazdy. Až 72 hodín vopred si môžu objednať odvoz, pričom zrušenie naplánovanej jazdy do jednej hodiny pred odchodom je bezplatné.

Rovnako ako pri klasickej rezervácii, aj pri tej naplánovanej viete vopred konečnú cenou jazdy, takže presne viete, koľko zaplatíte. Nová funkcia zahŕňa aj bezplatné päťminútové čakanie vodiča na zákazníka. Novinka poteší dovolenkárov, ktorí si potrebujú objednať taxík na skorú rannú alebo nočnú hodinu a obávajú sa nedostatku vodičov v tomto čase. 

"Možnosť rezervovať si vozidlo až tri dni vopred je praktická v každej situácii, keď sa potrebujete niekam dostať v určitom čase, napríklad na obchodné stretnutie. Alebo k lekárovi, kde najmä starší ľudia ocenia pokoj, ktorý im poskytne možnosť rezervovať si auto vopred," hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku. 

Naplánovať si jazdu na konkrétny deň a čas je jednoduché. V aplikácii kliknete na domácej obrazovke na ikonu kalendára a zadáte požadované údaje. Deň pred plánovanou jazdou a hodinu vopred vám príde notifikácia. Takisto budete informovaní, keď bude vodič na ceste k vám. 

Služba "Naplánované jazdy" je dostupná pre kategórie Bolt, Comfort, Premium, Green a Pets v Bratislave a Bolt a Comfort v Košiciach, aplikáciu si môžu používatelia stiahnuť cez Google Play aj App Store.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu