Rozbitý displej na smartfóne série P30 vám Huawei vymení zadarmo

Huawei rozšíril ponuku prémiovej starostlivosti o službu Huawei Cares. K novému smartfónu tohtoročnej série P30 získate ročnú záruku na bezplatnú výmenu displeja, príapdne zadného krytu.

Nedávno čínsky výrobca spustil Servisné dni, počas ktorých môžete ušetriť pri návšteve partnerských servisov z celkovej ceny nezáručnej opravy 30 eur a pre 14 modelov získať ochrannú fóliu úplne zadarmo. Podrobné informácie sme vám priniesli v článku Počas Servisných dní Huawei získate fóliu zadarmo a 30 € zľavu na opravu.

Teraz poteší tých, ktorí si plánujú v priebehu júla kúpiť niektorý z trojice smartfónov radu P30. Spolu s novým telefónom získajú ročnú záruku na bezplatnú výmenu poškodeného displeja alebo zadného krytu.

 

Službu Huawei Cares môžu využiť všetci, ktorí si v období od 10. do 31. júla 2019 zakúpia Huawei P30 Pro, Huawei P30 alebo Huawei P30 lite, a v priebehu tohto obdobia zaregistrujú svoje zariadenie v aplikácii HiCare. Záruka začína plynúť dňom platnej registrácie a je aktívna po dobu jedného roka.

Záruku si môžete uplatniť dvomi spôsobmi. V ktoromkoľvek autorizovanom servisnom centre Huawei alebo telefonickou objednávkou kuriéra, ktorý doručí poškodený mobil do servisu. 

Zoznam servisných stredísk nájdete v aplikácii HiCare alebo na oficiálnom webe Huawei v sekcii Podpora. Pre objednanie je kuriéra je potrebné kontaktovať Huawei Infolinku na telefónnom čísle: +421 268 622 626.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu