Rendery Galaxy Note 10 Lite ukazujú nové rozloženie fotoaparátov

Samsung vraj pripravuje lite verziu tohtoročnej série Galaxy Note 10. na internete sa objavili prvé rendery a očakávané špecifikácie.

Už nejaký čas sa hovorí o tom, že má Samsung pripravovať Galaxy Note 10 Lite, teda odľahčenú verziu stále aktuálneho top modelu. Teraz na internet unikli rendery, ktoré zobrazujú možnú podobu zariadenia.

Sú pomerne tmavé, veľa detailov nevidno. Nové, štvorcové usporiadanie fotoaparátov poznáme napríklad z nových iPhonov a aj tu majú byť tri. Spomína sa rozlíšenie 64 Mpix (hlavný) a 16 Mpix (ultraširokouhlý). Doplní ich teleobjektív a ToF snímač. 

Neoficiálne informácie spomínajú 6,5” displej s malou bodkou pre prednú kameru, po vzore štandardnej verzie Galaxy Note 10. Absencia snímača odtlačkov na zadnej strane naznačuje jeho umiestnenie pod displej. Samozrejmosťou má byť podpora Bluetooth pera S Pen. Okrem miesta pre stylus vidíme na spodnej strane aj 3,5 mm jack konektor. 

Smartfón sa mal objaviť aj v teste Geekbench, ktorý priniesol informácie o čipovej sade Exynos 9810 z Galaxy Note 9 (2018) a Galaxy S9. Galaxy Note 10 Lite by sa vraj mohol na niektorých trhoch objaviť pod označením Galaxy A81. 

Odhalenie novej série Galaxy A (2020) Samsung naplánoval na 12. decembra. Či vtedy spoznáme aj pripravovanú novinku, je zatiaľ otázne. 


Zdroj: 91mobiles.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu