Redmi Note 12 Turbo príde v edícii Harry Potter

Fanúšikov mladého čarodejníka, ktorý bojoval proti tomu, ktorého meno sa nevyslovuje, určite poteší príchod pripravovaného smartfónu Xiaomi. V balení nájdu čarodejnícky prútik aj odznak s číslom nástupišťa 9¾.

Už zajtra bude na domácom čínskom trhu oznámený ďalší model série Redmi Note 12 s prívlastkom Turbo. Ponúkne nový výkonný čipset Snapdragon 7+ Gen 2 a 64 Mpix hlavný fotoaparát. 

Výrobca už na sociálnej sieti Weibo niekoľko dní informuje o príchode nového smartfónu. Zo zverejnených obrázkov je jasné, že novinka prinesie stereo reproduktory, infraport a chýbať nebude ani 3,5 mm audio jack. Samozrejmosťou bude USB-C konektor, ktorým nabijete batériu s bližšie nešpecifikovanou kapacitou. Nepoznáme zatiaľ ani rýchlosť nabíjania. 

Posledný status potešil fanúšikov príbehu o čarodejníkovi Harry Potter. Nový smartfón príde aj v špeciálnej edícii a súčasťou balenia budú produkty s odkazom na magický svet vrátane čarodejníckeho prútika.

Nie je isté, či sa edícia Harry Potter dostane aj na globálny trh, pravdepodobnosť je nízka. Záujemca zrejme bude musieť využiť predajné kanály špecializivané na ázijský trh. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Nightmare27.03.2023 - 13:07 Trvalý odkaz

Prutik :D a bude sa dat s nim aj carovat?

Celá diskusia 1 príspevok