Redmi Buds 5 Pro: vylepšené TWS slúchadlá s ANC a priestorovým zvukom

Xiaomi uviedlo úplne bezdrôtové slúchadlá s vylepšeným potlačením okolitého hluku, priestorovým zvukom a až 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie.

Redmi Buds 5 Pro sú nástupcom modelu Redmi Buds 4 Pro, ktorý sa predáva aj na Slovensku. Novinka prináša štuplovú konštrukciu, podľa výrobcu sa máme tešiť na kvalitný zvuk z prémiových modelov a dlhú výdrž na jedno nabitie.

Pri vypnutej funkcii aktívneho potlačenia okolitých ruchov vydržia hrať na jedno nabitie až desať hodín. Pri dobíjaní z puzdra sa výdrž predĺži na 38 hodín. Tradičný dizajn slúchadiel aj nabíjacieho puzdra je kombinovaný so zaujímavým vzhľadom použitého materiálu. 

Okrem hladkého platu sa predáva aj model s napodobeninou kože a verzia E-sport v atraktívnom čierno oranžovom prevedení. Redmi Buds 5 pro disponujú 10 mm piezoelektrickým keramickým výškovým reproduktorom a 11 mm titánovým dynamickým subwooferom. Výrobca hovorí o prémiovom zvuku, s prihliadnutím na cenu.  

Slúchadlá podporujú kodek LHDC 5.0 a okolité ruchy potlačí až do 52 dB technológia ANC. Latencia je 49 ms a nechýba Hi-Res Audio. O pripojenie k mobilnému zariadeniu sa postará Bluetooth 5.3. Slúchadlá zvládnu vďaka certifikácii IP54 aj prašné prostredie, jemné ošplechnutie alebo pot. 

V domácej Číne sa Redmi Buds 5 Pro predávajú za 399 CNY, čo je približne 51 eur. Európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. Predchádzajúca generácia slúchadiel sa na Slovensku predáva za 69 eur. Dá sa predpokladať, že novinky bude štartovať s podobnou cenovkou. 

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu