Rad Huawei Mate 30 má prísť 19. septembra

Nová generácia top modelov série Mate príde tento rok zrejme skôr, než sa predpokladalo. Tešiť sa máme na nový čipset Kirin 990 a trojitý fotoaparát so 40 Mpix senzormi.

Uvedenie radu Mate patrí už každoročne k sledovaným udalostiam. Huawei v modeloch tejto série prináša to najlepšie z najlepšieho, čo môže aktuálne ponúknuť. 

Minuloročná generácia mala premiéru v októbri, tohroročnú spoznáme zrejme už o mesiac skôr - 19. septembra. Aspoň to tvdí web hi-tech.mail.ru, pre ktorý to mal potvrdiť Dr. Wang Chenglu, prezident sekcie Huawei Consumer Business Software.

Špekulácie, neoverené informácie a rendery s dizajnom sa na internete objavujú už dlhší čas. Najnovšie hovoria o použití zatiaľ nepredstaveného čipsetu Kirin 990 s integrovaným 5G modemom, 4000 mAh batérii s rýchlym 55 W nabíjaním a trojici zadných fotoaparátov, pričom minimálne dva by mali mať 40-megapixelové rozlíšenie. Chýbať nemá 5-násobný optický zoom. Niektoré rendery naznačujú aj štvrtý fotoaparát. 

Huawei Mate 30 Pro vraj príde so 6,7-palcovým AMOLED displejom s veľkým výrezom, ktorý bude ukrývať nielen prednú kameru, ale aj množstvo senzorov pre pokročilé skenovanie tváre. Takmer istý je operačný systém Android Q s najnovšou používateľskou nadstavbou EMUI 10. 

Zdroj: hi-tech.mail.ru

Diskusia k článku:

Nightmare12.08.2019 - 20:30 Trvalý odkaz

Takto ak to bude naozaj vyzerat tak ako...dizajn je jedna vec ale vyzera to strasne

LaRock13.08.2019 - 00:55 Trvalý odkaz

In reply to by Nightmare

jj ten siroky vyrez je des.. v r.2019? kks.. hnus a aj ten zadok a urcite zas budu maximalne predrazene

Celá diskusia 2 príspevky