Pre O2 Volnosť kúpite 1 GB už za 1 euro

O2 prináša na predplatenú kartu nové dátové balíky s objemom 1 GB a 2 GB. Cena sa prispôsobuje dĺžke čerpania - deň, týždeň alebo štyri týždne. Ide o trvalú ponuku, nie letnú akciu.

Nová predplatenka O2 Volnosť prišla na trh v júni 2017, informácie sme vám priniesli v článku S predplatenkou O2 Voľnosť zaplatíte za celý hovor 10 centov. Ponúka neobmedzené hovory do všetkých sietí s jednotnou cenou 10 centov za hovor, nech už trvá akokoľvek dlho. Za jednu SMS-ku zaplatíte 5 centov a 1 GB balík stál do včera 5 €. 

Od dnešného dňa majú zákazníci na výber širšiu ponuku dátových balíkov za nižšiu cenu. Ich čerpanie si môžu prispôsobiť aktuálnym požiadavkám. Ak potrebujú nárazovo dátovať konkrétny deň, majú k dispozícii nový denný balík s objemom 1 GB. Rovnaký objem dát si môžu aktivovať na týždeň alebo na štyri týždne. Pre tých, čo chcú dáta využívať intenzívnejšie, tu je 4-týždňový 2 GB balík. Od dĺžky čerpania sa odvíja cena:

  • 1 GB na deň za 1 €
  • 1 GB na týždeň za 2 €
  • 1 GB na 4 týždne za 3 €
  • 2 GB na 4 týždne za 5 €

S denným balíkom môžete v EÚ roamingu a Zóne 1 vyčerpať bez príplatku 370 MB, týždenný a štvortýždňový balík môžete vyčerpať v SR, ČR aj v Zóne 1 celý. Po vyčerpaní dát v EÚ (mimo SR a ČR) sa vám započítava príplatok 0,0054 € za 1 MB prenesených dát. Balíky si môžete aktivovať aj opakovane, bez obmedzení. 

V ponuke ostáva aj denný balík s objemom 250 MB za 50 centov. V EÚ roamingu môžete bez ďalších poplatkov presurfovať 190 MB. Tento denný balík sa vám automaticky aktivuje aj v prípade, že na predplatenke nevyužívate žiadne balíky a zapnete si dáta v mobile. 

O2 Volnosť si kúpite za 2 € s bonusovým kreditom v rovnakej výške. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nanoSIM03.07.2019 - 14:39 Trvalý odkaz

"Ponúka neobmedzené hovory do všetkých sietí s jednotnou cenou 10 centov za hovor, nech už trvá akokoľvek dlho." ???
Pre program O2 Voľnosť v Zóne 1 je účtovací interval 1 hovor. Maximálna dĺžka jedného volania môže byť zo strany Poskytovateľa s prihliadnutím na technologické parametre verejnej telefónnej siete obmedzená na 60 minút.

Celá diskusia 1 príspevok