Potvrdené: Poco M6 Pro dostane 64 Mpix fotoaparát s OIS a 67 W nabíjanie

Onedlho uvedie Xiaomi novú sériu smartfónov radi X6, ale aj model M6 Pro. Postupne na sociálnych sieťach prezrádza detaily z hardvérovej výbavy.

Akcia, na ktorej budú pre globálny trh oznámené dve novinky série Poco X6 a smartfón Poco M6 Pro, je naplánovaná na 11. januára. Na čínskom trhu bol model s rovnakým názvom uvedený už v auguste minulého roka, no podľa odhalených špecifikácií nebude mať tohtoročná novinka s tou augustovou veľa spoločného. 

To pri Xiaomi nie je až tak nečakané, už viacero modelov smartfónov oznámených pre domácu Čínu malo pri globálnom uvedení síce rovnaký názov, ale inú výbavu a niekedy aj iný dizajn. Inak tomu nebude ani pri Poco M6 Pro určenom pre predaj mimo pevninskú Čínu. 

Na Twitter účte Poco Global venoval výrobca jeden status samostatne pripravovanej novinke Poco M6 Pro. Z príspevku je jasné, že dostane 120 Hz AMOLED displej, pamäťová verzia ponúkne kombináciu 12 GB operačnej pamäte RAM a 512 GB úložiska, a 64 Mpix hlavný fotoaparát sa bude pýšiť optickou stabilizáciou obrazu. Určite poteší potvrdené 67 W rýchle nabíjanie. 

Podľa Xiaomi bude Poco M6 Pro vlajkovou loďou strednej triedy. Po oficiálnom uvedení 11. januára sa dozvieme cenu a možno aj dostupnosť na slovenskom trhu.

Zdroj: twitter.com/Poco Global

Diskusia k článku:

Začať diskusiu