Potvrdené: OnePlus 12 príde 5. decembra

Uvedenie nového produktu prebehne o jeden deň neskôr, než sa pôvodne predpokladalo. Top model desaťročia, ako ho OnePlus nazýva, už výrobca postupne predstavuje v krátkych príspevkoch.

OnePlus slávi 10. výročie od uvedenia prvého produktu na trh. Výročná konferencia prebehne 4. decembra a z prvých náznakov vyplývalo, že na nej spoznáme očakávanú vlajkovú loď. Nakoniec sa jej predstavenie uskutoční o deň neskôr. Už to potvrdil výrobca na sociálnej sieti Weibo.

OnePlus 12 tak bude mať premiéru 5. decembra. Odhalený je aj vzhľad zadnej steny, ktorý je inšpirovaný dizajnom hodiniek. Telefón bude dostupný v zelenej, bielej a čiernej farbe. Novinka prinesie kvalitné fotoaparátyna čele s hlavným snímačom Sony LYT-808 a periskopickým teleobjektív Super Light and Shadow. 

Už dávnejšie bolo potvrdené, že očakávaný smartfón dostane Snapdragon 8 Gen 3 a kvalitný OLED displej s technológiou Oriental Screen s 2K rozlíšením, ktorý dostal hodnotenie DisplayMate A+ a prekonal 18 rekordov. Pôjde o jeden z najlepších displejov na svete. Najvyššia pamäťová verzia ponúkne kombináciu 24 GB RAM a 1 TB úložiska, teda oveľa viac, než má bežný notebook. 

Kompletné parametre a cenu sa dozvieme 5. decembra, kedy vám predsatvíme OnePlus 12 v podrobnom základnom infe. 

Zdroj: weibo.com/OnePlus 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu