PlayStation 5 kúpite počas limitovanej akcie za historicky najnižšiu cenu. Ušetríte takmer 100 eur!

Špeciálna letná zľava prináša PS5 v zatiaľ najnižšej cene doteraz. Ponuka je však obmedzená len na dva týždne, po ktorých sa cena opäť vráti do normálu.

Herná konzola PlayStation 5 (recenzia) má za sebou zatiaľ veľmi úspešnú prvú polovicu roka 2023. Hráči si na nej môžu užívať množstvo vydaných hier, ako Hogwarts Legacy či Final Fantasy XVI. K tomu sa pridávajú tiež zážitky vo virtuálnej realite PS VR2 (recenzia), kde môžeme spomenúť napríklad Horizon Call of the Mountain (recenzia).   

Na toto všetko chcú nadviazať ďalšie veľké hry na čele s Marvel's Spider-Man 2, ktorý pred pár dňami dostal nový príbehový trailer aj špeciálne edície konzoly. Sony sa toto všetko rozhodlo posunúť ešte o niečo ďalej a prináša špeciálnu akciu na samotnú PS5. 

Konzola sa u nás štandardne predáva za maloobchodnú cenu 550 eur. Z času na čas sa objaví menšia zľava alebo balenie s hrou, ktoré vychádza o niečo výhodnejšie. Aktuálne je však PS5 k dispozícii v historicky najvyššej zľave za cenu 475 eur, ktorá vám pri nákupe ušetrí až 75 eur. Limitovaná akcia potrvá do 7 augusta. Potom sa cena PS5 opäť vráti na svoju štandardnú hodnotu.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu