Orange: vianočná nádielka pokračuje. Adventný kalendár, zľava na internet aj dáta zadarmo

Operátor pridáva k už ohlásenej vianočnej akcii ďalšie benefity a darčeky. Myslí aj na predplatenkárov.

O vianočnej ponuke Orangeu sme vás informovali začiatkom novembra v tomto článku. Od zajtra 1. decembra 2023 pridáva operátor ďalšie darčeky a prekvapenia. Pre zákazníkov optického internetu, ktorí si objednajú službu do 3. 1. 2024 s viazanosťou na dva roky, si pripravil 100 % zľavu z mesačného poplatku na 6 mesiacov

Internet na pol roka zadarmo získajú aj existujúci zákazníci, ak si zvýšia aktuálny program pevného internetu. Kto uprednostní pred mesačnou zľavou nový hardvér, má na výber jeden z dvoch darčekov: 32'' TCL SMART TV za jedno euro alebo smartfón Redmi 12C takisto len za euro. 

Zákazníci, ktorí využívajú niektorý z mobilných paušálov Plus, môžu teraz ušetriť ešte viac, ak si svoj paušál spoja s pevnými službami do balíku Love. Okrem existujúcej extra zľavy 5 eur na mesačný paušál môžu získať aj dvojnásobok dát v paušále

Zákazníci predplatenej karty Prima môžu získať ako darček 25 GB dát. Stačí odpovedať na SMS-ku, ktorú im zašle Orange, správou v tvare "PRIMA25" a darček sa im automaticky aktivuje  do 24 hodín po zaslaní. Platnosť dátového balíka je 30 dní odo dňa aktivácie (vrátane). Dátový balíček sa dá získať iba raz. 

Ďalšou správou pre predplatenkárov je predĺženie možnosti aktivácie 7-dňového balíčka Nekonečné hovory, ktorý môžu získať za dobitie sumou minimálne 7 eur, do konca tohto roka. Túto odmenu môže zákazník získať maximálne trikrát počas platnosti benefitu.

Všetci zákazníci si v mobilnej aplikácii Môj Orange nájdu Adventný kalendár. Každé jedno okienko ukrýva darček, ktorý si môžu vybrať každý deň od 1. decembra až do Štedrého dňa. Nájdu tam vouchery rôznej hodnoty na nákup príslušenstva, nekonečné denné dáta či predplatené Prima karty s kreditom a dátami zadarmo. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu