Orange: Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab A9 LTE, vysávač Roborock a PlayStation 5 Slim v ponuke

Operátor pridal do ponuky akciových zariadení horúce novinky od Samsungu, robotický vysávač aj novú kompaktnejšiu hernú konzolu.

Prvou novinkou je Samsung Galaxy S23 FE (základné info), dostupný v tmavošedej a fialovej farbe, ktorý ponúka veľmi dobrú výbavu z prémiových modelov za dostupnejšiu cenu. Nechýba fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu ani batéria s bezdrôtovým nabíjaním. Plná cena 128 GB verzie je stanovená na 699 eur. 

Novinkou v kategórii tabletov je Samsung Galaxy Tab A9 LTE (základné info) s 8,7'' HD displejom, čipsetom Helio G99, 4 GB operačnou pamäťou RAM, 128 GB úložiskom, 8 Mpix fotoaparátom, stereo repro a 5100 mAh batériou. Ako názov napovedá, nechýba mu slot na SIM kartu. Aj mimo dosahu Wi-Fi sietí sa tak budete vedieť pripojiť do internetu. Cena tabletu je 269 eur.

Ponuku robotických vysávačov zastupuje Roborock S8 v bielej farbe a cenou 599 eur. Vyznačuje sa silným sacím výkonom až 6000 Pa, ktorý reguluje podľa typu povrchu. Okrem vysávania dokáže aj mopovať, pričom inteligentný senzor rozozná typ povrchu a na koberci mop automaticky nadvihne. 

Herných fanúšikov poteší Sony Playstation 5 Slim, ktorá sa predáva za 609 eur. Prichádza s tenším dizajnom, ale zachováva všetky funkcie a výkon klasického PS5. Oproti klasickej verzii ponúka väčšiu vnútornú pamäť - 1 TB SSD. 

Okrem nových zariadení pribudli nové modely do výpredajovej ponuky. Orange tam nedávno zaradil za výhodnejšiu cenu Apple iPhone 14 Plus, Apple iPhone 14 Pro, Xiaomi 11T Pro a ďalšie smartfóny. 

Nové zariadenia si môžete kúpiť k Paušálom Plus, Yoxo Paušálom alebo Pro Biznis na splátky od 1 eura. Dajú sa kúpiť aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu