Orange: s predplatenkou získate nekonečné volania a novú SIM si aktivujete pomocou biometrie

Operátor ponúka nový benefit za dobíjanie kreditu a jednoduchú aktiváciu prostredníctvom tvárovej biometrie.

Každý zákazník s Prima kartou, ktorý si do 10. 12. 2023 dobije svoj kredit na predplatenej karte cez internet v minimálnej hodnote 7 eur, získa zadarmo týždenný balík Nekonečné hovory. Bežná cena je 2 eurá. Odmena sa aktivuje automaticky do 24 hodín od navýšenia kreditu. 

Operátor dodáva: "Túto odmenu môže zákazník získať maximálne dvakrát v uvedenom období." Balík platí sedem dní a deň aktivácie sa počíta ako prvý deň platnosti benefitu. V danom týždni môže zákazník volať na 100 rôznych čísel. 

Pri pravidelnom dobíjaní kreditu vždy do 30 dní od posledného dobitia v minimálnej výške 10 eur, zákazník postupne získa:

• Nekonečné víkendové volania v sieti Orange

• Nekonečné víkendové správy v sieti Orange

• Víkendové dáta 10 GB

Druhou novinkou je možnosť aktivácie novej predplatenke Prima karty pomocou tvárovej biometrie. Zákazník tak nemusí navštíviť predajňu, ale aktivácia prebehne z pohodlí domova. Digitálna registrácia karty prebehne rýchlo a ľahko cez mobil, tablet alebo počítač všade tam, kde je dátové pripojenie alebo  Wi-Fi. SIM karta je hneď aktívna. 

Totožnosť sa overuje pomocou skenovania tváre a nasnímaním občianskeho preukazu z obidvoch strán. Pri biometrii sa vyžaduje pohyb očí, aby sa overilo, že pred kamerou je živý človek. Celý tento proces zaberie približne 5 minút.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu