Orange rozdáva bezplatné dáta, ale musíte prísť do predajne

Pri príležitosti medzinárodného Dňa pre bezpečnejší internet pripravil operátor pre svojich zákazníkov darček. Okrem bezplatných dát navyše môžu za aktiváciu pevného internetu získať pulikáciu o bezpečnosti v online priestore.

Ak využívate niektorý hlasový paušál Go Safe, Go Data Safe a Go Biznis, môžete prísť na ktorúkoľvek predajňu Orangeu a zažiadať o aktiváciu balíka 5 GB dát na jeden mesiac bezplatne. Dáta navyše začnú platiť od najbližšieho fakturačného obdobia.

Operátor spustil túto aktivitu pri príležitosti medzinárodného Dňa pre bezpečnejší internet a informoval, že vďaka službe Online ochrana zablokoval už viac než 750-tisíc nebezpečných stránok, čím chráni zákazníkov pred nástrahami online sveta.

Prečo Orange núti státisíce zákazníkov k návšteve predajne a zbytočnému cestovaniu, ostáva záhadou. Najmä ak stačí podobnú aktiváciu balíčka dát vybaviť cez internet, v mobilnej apke alebo cez zákaznícku linku. Prípadne aktivovať balík všetkým automaticky a oznámiť im darček SMS-kou. 

Pre zákazníkov, ktorí si dnes, teda 8. februára 2023 aktivujú niektorý z programov pevného internetu, pripravil ako darček knižnú publikáciu Bez nástrah online. Nájdu v nej rady a tipy, ako sa bezpečne pohybovať v online svete a minimalizovať riziká. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu