Orange prináša 4GNET - pevný internet s výhodami balíka Love a cenou od 16 eur mesačne

Operátor dnešným dňom mení portfólio pevného internetového pripojenia cez 4G sieť. Výhodou je možnosť využívať ponuku Love, vyššie objemy dát a Online ochrana zadarmo.

Ponuka 4G internetu do domácnosti od Orangeu sa od 13. decembra mení. Nastupujú dva produkty s názvom 4GNET - Stredný internet a Prémiový internet. Aktivovať sa dajú aj bez viazanosti, vtedy narastie cena mesačného poplatku o dve eurá. 

- Stredný internet: rýchlosť do 15/2 Mbps, objem dát 300 GB, aktivácia 10 eur, mesačný poplatok s viazanosťou 16 eur

- Prémiový internet: rýchlosť do 30/3 Mbps, objem dát 600 GB, aktivácia 10 eur, mesačný poplatok s viazanosťou 21 eur

Tieto balíky sú vhodné pre zákazníkov, ktorí potrebujú internetové pripojenie v oblastiach, v ktorých nie je dostupná optickú sieť ani DSL. Oproti pôvodným fLTE balíkom, ktoré 4GNet v portfóliu Orange nahradí, je nová ponuka cenovo výhodnejšia o jedno euro a zároveň prináša vyššie objemy dát. 

Pre používanie nového 4G internetu od Orangeu je potrebné použiť Wi-Fi router – Flybox, alebo Wi-Fi router s anténou – Duobox. Cenu zariadenia si viete rozložiť na 24 alebo 48 mesiacov, s minimálnou akontáciou už od 1 eura. Ku každému balíku 4GNet Orange pridá aj službu Online ochrana Doma zadarmo, ktorá chráni dokumenty, heslá a citlivé údaje na počítači či mobilnom zariadení.

Ak využívate aj niektorý z mobilných paušálov Plus, môžete si svoj paušál spojiť so 4GNetom do balíku Love a ušetriť. V spojení so Základný paušálom Plus získate dvojnásobok dát v paušále, pri Strednom paušále Plus alebo vyššom dostanete spolu s dvojnásobkom dát aj zľavu 5 eur na mesačný poplatok z ceny hlasového paušálu počas celej doby využívania internetu.

Orange na svojej stránke upozorňuje, že internet objednaný po 12. 12. 2023 zriadi až po Vianociach. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu