Orange Prima Voľba: nová predplatená karta s doplnkovým dátovým balíčkom

Predplatená karta Prima Dáta sa od dnešného dňa mení na Prima Voľba. Operátor k nej zároveň ponúka nový dátový balík.

Predplatená karta Prima Voľba si zachováva všetky doterajšie výhody, pričom podmienky jej používania ostávajú rovnaké pre všetkých zákazníkov, existujúcich aj nových. Je bez viazanosti a kredit si zákazník dobíja podľa vlastných potrieb. 

Cena predplatenej karty Prima Voľba ostáva naďalej 2 eurá. Obsahuje 2-eurový kredit, 1 GB dát a nekonečné hovory na 6 mesiacov zadarmo na jedno číslo v  sieti Orange. Volania máte za 10 centov za minútu a SMS/MMS správy za 0,06 centov za správu. Ceny platia na Slovensku i v krajinách Európskej únie. Kredit je platný 12 mesiacov od posledného dobitia.

K starším doplnkovým balíkom s obsahom minút, dát alebo SMS pribudol jeden nový dátový balík. Za 8 eur získate 5 GB dát na 30 dní. Aktivovať si ho môžete zaslaním SMS v tvare "MES5GB A" na číslo 445 alebo priamo v Zákazníckej zóne Môj Orange. 

Za pravidelné dobíjanie kreditu vždy do 30 dní od posledného dobitia v minimálnej výške 10 € získate na karte Prima Voľba tieto výhody:

  • Nekonečné víkendové volania v sieti Orange
  • Nekonečné víkendové správy v sieti Orange
  • Víkendové dáta 10 GB

Odmeny sa sčítavajú a platia spoločne do ďalšieho dobitia v rozmedzí 30 dní.

Predplatenú kartu Prima Voľba si môžete pridať do skupiny Navzájom zadarmo a okrem bezplatných volaní a posielaní správ v rámci skupiny získate na predplatenej karte 1 GB dát na 6 mesiacov. V prípade, že je v skupine Navzájom zadarmo balík služieb Love, získate tieto dáta až na 24 mesiacov. Podrobné informácie nájdete na webe Orangeu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu