Orange oslavuje 25. narodeniny a zákazníkom dáva 25 GB dát ako darček

Už je to štvrť storočia, čo spoločnosť Globtel odštartovala na Slovensku prevádzku prvej digitálnej mobilnej siete v štandardne GSM. Pri tej príležitosti daruje zákazníkom bezplatné dáta.

Možno sa aj vy pamätáte na známy slogan "Aby ľudia spolu hovorili". Sprevádzal vtedajšieho operátora Globtel GSM, ktorý sa neskôr transformoval na dnešný Orange. 

Tradičný hlasový hovor posledné obdobie z veľkej časti nahradili sociálne siete a rôzne komunikačné platformy, na ktoré potrebuje dáta, a tak sa operátor rozhodol obdarovať zákazníkov užitočným darčekom - mobilnými dátami

Balík s objemom 25 GB dát budú môcť využiť dva mesiace od aktivácie v 4G sieti, ktorá kvalitou patrí medzi najlepšie na Slovensku, a tak Orange verí, že si ich zákazníci užijú. 

Dátový darček si bude môcť každý zákazník Orangeu uplatniť od 13. 7. najneskôr do 20. 10. 2022. Na automatický a bezplatný benefit ho upozorní SMS, pričom zákazník bude mať viaceré možnosti jeho aktivácie, napríklad v aplikácii Môj Orange alebo v Zákazníckej zóne na www.orange.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu