Orange: nové paušály Pro Biznis a konvergentná ponuka Love s 20 % zľavou aj pre firmy

Operátor vynovil a zjednodušil aj portfólio pre firemných zákazníkov. Pridáva viac dát, zvyšuje rýchlosť internetu a prvýkrát je dostupná aj ponuka Love Pro Biznis.

Orange od 3. novembra zaradil do ponuky nové biznis portfólio služieb mobilnej a optickej siete. Firemní zákazníci si môžu vybrať z ponuky piatich mobilných paušálov Pro Biznis, ktoré obsahujú dáta, medzinárodné hovory, neobmedzené SMS, dotáciu na zariadenie až do výšky 455 eur a po vyčerpaní voľných dát môžu nižšou rýchlosťou surfovať bez ďalších poplatkov.

Tri najvyššie paušály Pro Biznis ponúkajú zároveň možnosť výberu zo štyroch doplnkových služieb v cene paušálu: 5 GB dát mesačne navyše, 5 % zľava na zariadenie, roamingový balík Môj svet-bez poistenia alebo Online ochrana Basic.

Biznis zákazníci si v Orangei môžu po novom vybrať aj z troch programov pevného internetu FiberNet Pro s rýchlosťou od 400 Mbit/s až po 1Gbit/s a nechýbajú doplnkové služby v cene. Súčasťou všetkých troch programov je služba B2B Fixná Ochrana pre zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti pripojených zariadení a služba automatickej zálohy dát Backup Expert 50. Najvyšší program FiberNet Pro Premium obsahuje v cene navyše aj službu Pevná IPv4 adresa.

Firemní zákazníci si už môžu spojiť hlasový paušál a optický internet do balíka Love Pro Biznis. Na výber majú Pro Biznis Optimal, Classic, Extra, Exclusive, alebo Premium paušál. Získajú 20 % zľavu z mesačného poplatku z ceny FiberNet Pro počas celej doby viazanosti. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu