Orange do vianočnej kampane zapojí aj zákazníkov

Zákazníci budú môcť darovať svoje nespotrebované dáta, za kúpu zariadenia získajú extra bonus až do výšky 150 eur a v grantovom programe môžu požiadať o pomoc pre tých, čo to potrebujú.

Tohtoročné vianočné aktivity Orangeu budú mať vo svojich rukách aj zákazníci. Svoje nespotrebované dáta môžu darovať tým, ktorí to potrebujú. Stačí poslať bezplatnú SMS na číslo 100 v tvare DARUJEM.

Zákazníkov to nič nestojí, o nič neprídu, pomôžu však zmeniť budúcnosť detí z vybraných rodín. K darovaným dátam pridá Orange balík služieb a potrebný hardvér. Verí, že sa podarí uspokojiť viac než 100 domácností. 

Balíkom Love tak Orange spolu so zákazníkmi obdaruje rodiny, ktoré to potrebujú a ktoré si to zaslúžia. Za každých darovaných 7200 GB obdaruje operátor na dva roky bezplatne niektorú z rodín. Celkové náklady (služby + hardvér) na jednu rodinu vychádzajú približne 650 eur. 

Daná domácnosť dostane kompletné vybavenie. Paušálom Go 20 €, pevným internetom, Wi-Fi routerom vrátane odbornej inštalácie a členovia rodiny budú zaškolení o tom, ako bezpečne používať internet a narábať s technológiami. 

Projekt štartuje 25. októbra 2019, koniec je zatiaľ naplánovaný na 31. január 2020. Orange bude v tejto aktivite spolupracovať spolu OZ Návrat, ktoré sa venuje aj pestúnskym rodinám. Dôkladne vyberie domácnosti, ktoré si to naozaj zaslúžia, kritérií je viacero. Obdarované rodiny dostanú tiež notebook Lenovo D330 s balíkom Office. 

S aktivitou začal operátor už dávnejšie a zapojil do nej svojich zamestnancov. 544 zamestnancov v priemere darovalo 13,35 GB. Prvá rodina bude obdarovaná 25. októbra. 

Nadácia Orange už 18 rokov daruje Vianoce tam, kde by inak chýbali. V Grantovom programe Darujte Vianoce operátor prerozdelí 50-tisíc eur. Žiadatelia tu nežiadajú pomoc pre seba, ale pre iných. Za 17 rokov Nadácia Orange prerozdelila v tomto programe takmer milión eur. Bolo zaslaných 7045 nápadov a 3700 získalo finančnú podporu. 

Žiadatelia o vianočnú podporu pre ľudí v núdzi môžu svoje projekty prihlasovať od 21. októbra do 13. novembra 2019 prostredníctvom elektronického formulára na stránke www.nadaciaorange.sk

Zákazníci, ktorí sa počas vianočnej ponuky od 25. októbra do konca februára rozhodnú zakúpiť nové zariadenie k balíku služieb Love vyskladaného z paušálu Go a pevného internetu, dostanú nad rámec bežného bonusu Extra bonus vo výške 100 eur. 

Ak si zvolia aj tretiu službu - TV, získajú štandardnú dotáciu a extra bonus 150 eur. Bonus môžu využiť na zakúpenie akéhokoľvek zariadenia z ponuky Orangeu. 

10 GB dát mesačne zadarmo je pripravených pre všetkých zákazníkov, ktorí si ku svojmu hlasovému paušálu Go vyberú niektoré zariadenie. 10 GB mesačne zadarmo na 6 mesiacov získajú zákazníci pri kúpe zariadenia s paušálom Go 10 € a vyšším, Go Data a ISIC. Rovnaký bonus, teda 10 GB dát na 6 mesiacov získajú aj zákazníci, ktorí si teraz so svojim Go paušálom vytvoria balík služieb Love. 

10 GB až na 9 mesiacov zadarmo získajú zákazníci, ktorí si kúpia zariadenie a programom Go Biznis. 

Orange chce počas predvianočného obdobia odmeniť aj verných zákazníkov, ktorí využívajú službu Navzájom zadarmo. Pre nich je určená odmena v podobe 3 GB každý mesiac počas pol roka. Dáta získajú všetci členovia skupiny. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu