Orange: Bezpečné poistenie zariadení aj pre online svet

Operátor prináša novú generáciu poistenia, ktoré kryje zákazníka proti škodám vzniknuté poškodením alebo krádežou zariadenia, a súčasne mu pomôže aj v prípade problémov v online prostredí.

Bezpečné poistenie ochráni zariadenie zákazníka pri poškodení pri páde alebo poškodení vodou, pomôže aj v prípade krádeže, pri online nákupoch, alebo ak sa stane obeťou phishingu. Poistenie je dostupné pre zákazníkov, ktorí si zariadenie kúpia v Orangei či už v plnej výške, alebo za dotovanú cenu k hlasovému alebo dátovému paušálu.  

Bezpečné poistenie zariadení Optimal s maximálnym limitom plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 600 eur pokrýva dve poistné udalosti za rok. Mesačný poplatok je 5 eurBezpečné poistenie zariadení Premium poskytuje maximálny limit plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 2 000 eur a pokrýva tri poistné udalosti za rok. Mesačný poplatok je 10 eur.

Oba varianty poistenia kryjú aj nákupy na internete v EÚ a rozvinutých krajinách (Austrália, Island, Izrael, Japonsko, Kanada, Nórsko, Nový Zéland, USA, Veľká Británia, Švajčiarsko) až do výšky 600 eur. V prípade nákupov v  ostatných krajinách sveta a nákupu už použitého tovaru, je krytie do výšky 200 eur. 

Variant Premium obsahuje okrem krytia nákupov na internete aj krytie zneužitie elektronických platieb vrátane phishingu, a to až do výšky 2 000 eur. Pri oboch variantoch poistenia je samotné poistenie platné až 48 mesiacov. Orange pri produkte Bezpečné poistenie spolupracuje s poisťovňou Cardif.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu