Orange: balíky Love vyskladáte už s dvomi službami

Na zákazníkov čaká 100-eurový bonus na zariadenie, dáta navyše či 25 % zľava na ďalšie tri paušály.

Na vyskladanie balíkov Love vám stačia už len dve služby - hlasový paušál Go a pevný internet Optimal alebo Premium. Operátor túto možnosť sprístupnil od dnešného dňa. 

Keď sa rozhodnete pre optiku, môžete si službu najskôr otestovať a v prípade potreby odstúpiť od zmluvy bez pokuty. Podľa nedávno zverejnených informácií je fixný internet od Orangeu, či už cez optiku, DSL alebo 4G, dostupný pre takmer 1,7 milióna domácností po celom Slovensku.

Medzi benefity balíkov Love patria extra dáta navyše, kedy môžete s hlasovým paušálom získať až 8-násobne viac mobilných dát, než by ste získali v samostatnom paušále Go. Extra dáta získate ku všetkým programom Go, vrátane paušálu ISIC a Go Data. 

Ďalším benefitom je 25 % zľava až na tri Go paušály, ktoré môžu využiť vaši rodinní príslušníci. Uplatniť si môžete aj 100-eurový bonus na nákup akéhokoľvek zariadenia z ponuky Orangeu. 

Nielen fanúšikov hier poteší zvýšenie uploadu v pripojení cez optiku (FTTH) na 300 Mbps. Zvýšenie rýchlosti odosielania dát môžete mať až s 50 % zľavou. Stačí, ak si ju zvolíte ako jednu z doplnkových služieb v rámci balíka Love. S rovnakou 50 % zľavou si môžete aktivovať aj službu Zdieľanie dát.

Orange vychádza v ústrety tým, ktorí si chcú službu najskôr vyskúšať a v prípade nespokojnosti vrátiť bez hrozby pokuty. Novinka sa týka internetového pripojenia alebo televízie v FTTH sieti. 

Počas trojmesačného skúšobného obdobia s 12- alebo 24-mesačnou viazanosťou za službu platíte štandardný mesačný poplatok. Ak už ďalej zakúpené služby nechcete využívať, stačí zariadenie vrátiť. 

Pokiaľ v rámci týchto troch mesiacov začnete využívať inú doplnkovú službu, skúšobné obdobie ostáva v trvaní 90-dní, bez navýšenia o ďalšie tri mesiace.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu